Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen rocker lányról?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja hogy attól, hogy egy lány rocker, még öltözködhet nőiesen. De tőlem az messze áll, én nem női fazonú, hanem inkább unisex bandás pólókat hordok, fiúnadrágokat, fiú fürdőnadrágot, bakancsot, vagy tornacsukát szoktam hordani, és mostanában tervezem, hogy veszek egy szimat szatyort...

2012. júl. 23. 16:48
1 2
 11/15 anonim válasza:

én is hasonlóan öltözködtem egy jó darabig és nekem sikerült bepasiznom, szóval nem ezen múlik a dolog :) Szerintem amíg van önbizalmad és nem vagy szakadt addig nem gáz.

Én most már valamennyire kinőttem, szóval ha találok akkor felveszek egy csajosabb felsőt vagy színes akármicsodát (bele vagyok szerelmesedve a piros farmeromba, de most találtam egy cuki lovacskás-csontázacskás pólót is), de a bakancs az maradt :)

2012. júl. 24. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Fúú, basszus, itt mindenki azt írja, hogy kinövöd meg ,hogy undorító meg ,hogy egyedül maradsz... A francokat. Honnan tudjátok ,hogy kinövi? Meg honnan tudjátok ,hogy a személyisége milyen? Én is rocker lány vagyok grunge/-rocker stílussal, néha elég fiúsan öltözködöm de eddig mindenki azt mondta ,hogy sokkal szexibb/jobb mint a szivárványt okádó p*csák. És nem is maradtam egyedül, jelenleg is kapcsolatban vagyok.
2012. júl. 24. 21:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem sem ettől függ. Mindegy hogy miben vagy, az a lényeg hogy jól érezd magad, és tuti találsz olyan pasit aki pont az olyan lányokat szereti mint te vagy, az olyanokat akik nem törődnek mások véleményével és igenis azt teszik ami nekik tetszik és azt veszik fel amiben jól érzik magukat. Mert elég sok ilyen pasi van, akinek ez a fajta öltözködési stílus jön be amit te képviselsz, és ahhoz hogy nő legyél nem kell megfelelned senkinek és nem kell nőies ruhákban sem járnod, mert én is undorítónak tartom a túlzásba vitt nőciskedést. a Rock nem a nőiességről szól...hogy pogozol magassarkúban? (én még menni sem tudok benne. de még szandálban sem) ;D
2012. júl. 25. 15:56
 14/15 anonim válasza:
100%
Rocker? Bandás pólók? Bakancs? Hozzám jössz feleségül?*-*
2012. júl. 28. 13:30
 15/15 anonim ***** válasza:

kocc :D én is ilyen vagyok, csak nekem már van szimat szatyrom

amúgy hány éves vagy?

2012. aug. 17. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!