Jobbikosok! Mit gondoltok a 80-as évek Magyarországának rocker fiataljairól?
Azért kérdezem, mert a Jobbik támogatói között sok ember megtalálható ebből a két embercsoportból:
1. Olyan emberek akik a 80-as években voltak fiatalok, vagy fiatal felnőttek, de ellentétben rocker kortársaikkal, ők támogatták Kádárt és a kommunizmust.
2. Olyan mai fiatalok akiknek sikeres bebeszélték, hogy milyen jó volt a Kádár-rendszer és a cocializmus és azért szavaznak a Jobbikra, mert az "hátha valami olyasmit fog visszahozni"
Kedves kérdező, az én meglátásom és tapasztalataim szerint az ön észrevételei már nem is lehetnének helytelenebbek.
[egyszerűbben: Hülye vagy fiam, ülj le.]
Tesék, itt egy rocker a 80-as évekből:
Itt meg egy másik:
Annak idején a hatalom szinte tiltotta őket, deviánsnak, rendszerellenesnek nevezve őket. Aztán érdekes módon mégis olyan pártban kötöttek ki, amelyik -ha valami véletlen folytán hatalomra kerülne- mindent betiltana, ami nem tetszik neki.
Én mindössze 15 éves vagyok, apám MSZP-s, anyám Fideszes, én pedig a Jobbikkal szimpatizálok, ha lehet mondani ily fiatalon. Senki sem nevelte belém hogy milyen jó volt a Kádár rendszer, valójában alig tudok róla valamit, de amennyire ismerem, rossz volt. Mindössze annyi jó dolog lehetett benne, hogy akinek nem volt munkája az börtönbe került, így elkerülhették hogy a munkanélküliek napközben lopjanak és törjenek-zúzzanak az utcákon. Persze ezáltal az egy főre jutó termelés erősen lecsökkenhetett, hiszen sokan olyan munkát végeztek amihez nem is értettek igazán.
15/f
El kell hogy keseritselek benneteket.
A hatalom sem Schuszter Lórántot, sem Nagy Ferót nem tiltotta, vagy nevezte rendszerellenesnek.
Nagyon sok támogatást kaptak, és naponta lehetett látni őket a rádióban és TV-ben.
A rendszerváltás óta meg senki nem kiváncsi rájuk, azért beszélnek hülyeségeket.
Például nézd meg a wikin a szinpadi és filmszerepeiket, és azt hogy azok mikor voltak? Érdekes látni, hogy mind 90 előtti, utána meg semmi.
Én a 80-90-es évek rocker társadalmát gyarapítom, de:
Elítélem a balf@sz mszp-t, ökör fideszt és a töketlen jobbikot is! Lipótmezei intézetben mind helye! Csak a pénzedet éneklik ki a szádból.
Ellentétben mondjuk a Bikini együttessel, a Beatrice-vel, korai Moby Dick-el, és külföldi kollégáikkal. Nagyjából lesz@rják a politikát és azt teszik, amihez a legjobban értenek: zenélnek és szórakoztatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!