Rocker lányok! Ti hol veszitek a ruháitokat?
angol turiiii :)
vagy van a Baross utca(most már 32-esek tere) vilimegállóban a Shark nevű bolt(ami k*rvadrága :D), vagy az alteregó(használt ruházat a felső részén, alsó részen bakancsok, cipők), szputynyik, jajjcica... ilyenek. bár lehet, ez túl alter. nem tudom hogy a rockeren belül milyen ruhákat kedvelsz...
fekete, izléstelen pólókat nyugati aluljáróban is találsz, koncerteken általában vehetsz... szóval... :)
(nemvagyokrocker)
neten a nagy részét, főleg ebay
turizni is szoktam.
meg kínaiban is akad néha jó cucc.
meg szoknyákat, pólókat néha varrok magamnak is, valamint átalakítok hétköznapi ruhákat "rockosra".
Szerintem úgy a legegyszerűbb, ha neten rendelsz ruhát, bár én nem szoktam, mert nem látom, hogy hogy áll, vagy pontosan mekkora a méret. De ha olyan bármi jól áll alakod van, akkor ajánlom a netes rendelést,de ne kifejezetten a rockboltok oldalán, mert ott minden drága. Inkább fektess bele egy kis energiát és ,,mindenkacat" féle oldalakon keresgélj, biztos találsz valamit:)
A turik, kínaiak , bódék is jó megoldás, ki lehet fogni jó ruhákat:)
Vagy alakítsd át a rucikat! ha láncos típus vagy vegyél olcsón pár láncot, szinte bármire felszerelheted, vagy itt-ott megvághatog a pólót. Ha inkább goth, akkor egy-két fekete csipke, véokny áttetsző fekete anyag itt-ott.
Ja és sokat dob a rockeres hatáson a sötét smink,( főleg, ha sötétebbre fested a szdat is) de ízlésfüggő, hjogy mennyire akarod kifesteni magad, illetve a kiegészítők! Vegyél szegecses övet, karkötőt, dögcédulát...stb. De ezt főleg utcai butikokban lehet visznylag olcsón beszerezni.
De mindez attól függ, hogy milyen a stílusod, ne vegyél fel valamit attól, hogy rockeres, ha nem érzed úgy hogy hozzzád illik, mert pózer lesz az összhatás. Nekem pl. nincs szegecses övem, se dögcédulám, és a karkötőm is egysoros, mert nem a stílusom.
És ha sok pénzed van ott vannak a rockerboltok,(pl. Rockpince) nézd meg neten hol van a székhelyük.
Sok szerencsét!
Változó. Ha valami megtetszik és éppen van rá cashem, akkor megveszem. Legyen az bárhol - kínai, márkás bolt, turi. De gyakran szoktam rendelni netről cuccokat - pl. bandás pólókat, karkötők meg hasonlók.
Szóval ez tényleg változó, ahol meglátok valamit, ami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!