Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Moletti Anyucik! Ti, hol...

Moletti Anyucik! Ti, hol veszitek a ruháitokat?

Figyelt kérdés

Bocsi, hogy ide írom a kérdést, de remélhetőleg itt választ kapok a kérdéseimre!!:)

Hol veszitek a ruháitokat????

25 éves vagyok, és sajnos eléggé meghíztam a terhesség alatt,amit azóta sem tudtam leadni!

13 hónapos a fiam!!

Szeretnék én is divatosan öltözködni, mint régen, de ez már nem is olyan egyszerű..:(((

Ált. leggings-et hordok tunikával.

Legginget még találok is agamra, de tunikát...

Hol vegyek, ahol nem is mami fazon, hanem csinos is,és még trendi is!!

Teszveszt ne írjátok, kívűlröl fújom már a kínálatot, minden nap átnézem..

Ilyesmi tunikákra gondolok. Bő, de alul passzés!!

Bp.-en!!

[link]

2011. jún. 14. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:
c&a-ba nagyon jók vannak. :D
2011. jún. 14. 00:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Az én lányom 16 hónapos, és nekem is lenne mit leadnom.

Nem tudom mit szólsz a turihoz. Én ott már nagyon sok ruhát vettem magamnak és a lányomnak is, Pestet nem ismerem sajnos. Szóval a turit tudnám ajánlani és a Kik-et, ott is van molettekre való ruha.

2011. jún. 14. 00:28
 3/8 A kérdező kommentje:

Melyik C&A-ba szoktál járni???

Én múltkor voltam az arénában, 2 órás válogatás után, NAGY NEHEZEN tudtam venni 2 felsőt!!

Te melyikbe jársz!??

Turiba is mennék, de ahová eddig betévedtem, az no comment..:((

Rongyok hatalmas mennyiségeen!!!:(((

Pesig szeretem a turikat, de nincs soha szerencsém!

2011. jún. 14. 00:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Én vállfás turiba szoktam menni, azokat ami egy halomba van, nem szeretem, azért órákat nem szívesen töltök el válogatással. :)
2011. jún. 14. 00:42
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is turiba járok (Lurdy ház-Háda) és nagyon jókat találtam, pedig én elég duci vagyok. 165 cm-90 kg.

Néha kínaiban is ráakadok egy-két jobb darabra. Az a baj, hogy rá kell szánni az időt.

2011. jún. 14. 06:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Takko, c&a, kik, turi (háda)

főleg turi, ott veszem a legjobb cuccokat

120 kg-os anyuka

2011. jún. 14. 07:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyire laksz Gödöllőtől, de ott van egy nagyon jó ázsia centrum, rengeteg ruha van, hatalmas választék, csinos pólók, felsők, akár 4-5X-esek is. Ott vettem magamnak nadrágos, szoknyás kosztümöt 4500 Ft-ért. Szövetnadrágot, hasszorítós bugyit... A felsők 1000 Ft-tól kezdődnek, nagyon kellemesek, pamut, én még nem csalódtam semmiben. A kisfiamnak is vettem már ott pár dolgot, mondván, olcsó, mindegy, ha rövid ideig hordja is jó, de még mindig szuperek.
2011. jún. 14. 07:54
 8/8 anonim ***** válasza:
nagyobb kínaikat én szeretem, nagy választék szokott lenni. Igaz, hogy sok az egyméretes, de szoktak lenni azért több méretű darabok is.
2011. jún. 14. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!