Mit gondoltok egy ilyen rocker lányról?
Elég kevés férfi találja ezt vonzónak, még a rockerek is jobban vonzódnak a lányos lányokhoz (sőt, néhány elég extrém példát is tudok XD).
Hát ha te így érzed jól magad, az a te dolgod, de ne csodálkozz, ha egyedül maradsz, és sokan ezt taszítónak tartják, úgyhogy népszerű sem leszel vele, ha esetleg ilyen szempontok is érdekelnének valaha.
Meg majd egyszer "kinövöd" nagy eséllyel, addig meg ez van.
Sokan nem tartják nőiesnek, inkább csitris kamaszosnak..nekem is volt ilyen időszakom, mikor nagyobb pólók, pasisabb nadrágok voltak a szekrényemben.
Örülök, hogy kinőttem, mert kicsit tramplis volt.
Én is bakancsot és tornacipőt hordok, de van mellé magassarkú szegecses csizmám illetve szandálom.
Számomra nem undorító, de ha nem növi ki időben az emberlánya, akkor bizony a pasizást is megnehezíti a dolog.
Kb 14-17 éves lehetsz szerintem, akkor szokás ebben a korszakban lenni. Hidd el, szerintem változni fog, nálam is megváltozott.
Miért jársz férfias ruhákba? Én nagyon nem fogadtam el magam, nem voltam kövér, de azért picit husis voltam és semmi önbizalmam nem volt.
Aztán kezdtem normálisodni és nőiesebb lenni. Vettem fekete szoknyákat vagy kicsit passzosabb felsőket és mára helyén van az önbizalmam.
Ha szeretnél beszélgetni erről, akkor írj privit..lehet tudok neked segíteni, ha ugyanúgy vagy mint én voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!