Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok fiuk mit gondoltok a...

Lányok fiuk mit gondoltok a rocker fiukrol?

Figyelt kérdés
ha válaszolsz pls irj kort és nemet
2009. jún. 5. 22:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Mivel minden ismerősöm, barátom rocker nincs rossz véleményem róluk. Bár van néhány bunkó köztük, de nem ez a jellemző. Szóval tetszenek, jobban mint más stílusú pasik. Ennyi. Én goth vagyok.

24/l

2009. jún. 5. 22:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
metálos lány vagyok, a legjobb barátaim rockerek. szerintem ennél nem is kell többet mondanom. bírom őket, klassz az életfelfogásuk. mellesleg jól is néznek ki, már ha ez az ami érdekel. :) tetszetős ruhák, hosszú haj...awww...nekem ez nagyon bejön!
2009. jún. 5. 22:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
jahm és 16 éves vagyok
2009. jún. 5. 22:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Sok rocker és metálos barátom/haverom van, még ha nem is öltöznek mindig totál feketében ( mint én ;) de attól még ilyen zenét hallgatnak. Szerintem sokkal rendesebbek, mint a többi ismerősöm, vagy a volt osztálytársaim, akik nagyrésze rap-er vagy valami divat-mán volt.

Nem annyira felszínesek és tényleg sokmindenről lehet velük beszélgetni, nemúgy mint valami debill plázacicával vagy plázafiúval...Jha és nem néznek hülyének, mert goth, vérfarkasmániás és wicca vagyok...

Szóval bírom őket :)

2009. jún. 5. 22:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Jhajj, bocsi előző vagyok 21/L
2009. jún. 5. 22:37
 6/16 anonim ***** válasza:
16%

Nekem csak külsőségbeli kritikám van:

nem bírom az igénytelen bakancsokat (még akkor is, ha egy vagyonba került, hogy néznek már ki) meg a rendezetlen hosszúhajú frizurát, fúj.

Attól még hogy rocker, ki lehetne nézni egy picit igényesebben is. Speciel bejön a hosszú haj, de nem úgy, hogy sose látott fésűt.

22/L

2009. jún. 6. 00:55
 7/16 anonim ***** válasza:
1%

Én inkább pop-,disco zenés vagyok, tehát utálom őket. Egyszerűen az öltözködésük, és a zene...

Nekem nem jön be. Nem tartom a rocker fiúkat férfinek.

Lehet lepontozni, úgysem érdekel, de válaszoltam a kérdésre. :D

2009. jún. 6. 11:13
 8/16 anonim ***** válasza:
3%
hülye kis bunkó parasztok,na meg idegesítőek. -_-"
2009. jún. 6. 13:02
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

nekem nem jön be ez az öltözködési stílus, a hosszú, igénytelen haj, a bakancs, mindig fekete ruha...

igaz, hogy láttam már helyes arcú rocker fiút, de inkább maradok a 'normális' öltözködésű pasiknál :D 18/L

2009. jún. 6. 13:57
 10/16 anonim válasza:
100%

imádom a rockereket! :D és a rock zenét.

Én meg azokat az undorító diszkós paraszt csávókat gyűlölöm, olyanok mint a bu**k.

19/L

2009. jún. 6. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!