Lányok fiuk mit gondoltok a rocker fiukrol?
Figyelt kérdés
ha válaszolsz pls irj kort és nemet2009. jún. 5. 22:09
11/16 anonim válasza:
Nekem a külsejük valahogy nem jön be!!!!de:"Nem a ruha teszi az embert"--->hanem a személyisége!!!De azokat a rockereket akiket én ismerek azok naon jó fejek!!!!Csak valahogy az öltözködésük számomra túl kihívó,de senkinek sem egyforma sz ízlése!!!!
12/16 anonim válasza:
Én nem szeretem a rocker fiúkat. Nem az eseteim.
Nekem a kigyúrt pasik jönnek be, akik férfiasak, és ápoltak. És nem szeretem, ha egy pasinak hosszú haja van.
A plázacica- és fiú fogalma ma már teljesen más irányba ment el. Azért, mert egy csaj vagy pasi jól néz ki, attól még nem összetévesztendő a plázacicukkal meg pasikkal. Ennyi
13/16 anonim válasza:
A rockerek a királyok:D ennyi:D
15/16 anonim válasza:
Én nem vagyok rocker, teljesen "semleges" stílusú vagyok, általában fehér cuccokban járok, de mégis megőrülök a rocker fiúkért, szerintem is sokkal rendesebbek, és iszonyat jól néznek ki, meg nálam eleve csak hosszú hajú srácok jöhetnek szóba 22/L
16/16 anonim válasza:
En is rocker vagyok es persze hogy bejonnek a rocker pasik is...de mint elottem mondtak, azok akik igenyesen neznek ki...szerintem rendesek, jofejek es nagyon is muveltek...En muveszeti suliba jartam, a tanulok 70%-a rocker, es fura oltozkodesu emberkekbol sincs ott hiany...barmirol eltudok veluk beszelgetni, minden erdekli oket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!