Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok fiuk mit gondoltok a...

Lányok fiuk mit gondoltok a rocker fiukrol?

Figyelt kérdés
ha válaszolsz pls irj kort és nemet
2009. jún. 5. 22:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a külsejük valahogy nem jön be!!!!de:"Nem a ruha teszi az embert"--->hanem a személyisége!!!De azokat a rockereket akiket én ismerek azok naon jó fejek!!!!Csak valahogy az öltözködésük számomra túl kihívó,de senkinek sem egyforma sz ízlése!!!!
2009. jún. 6. 14:33
 12/16 anonim válasza:
0%

Én nem szeretem a rocker fiúkat. Nem az eseteim.

Nekem a kigyúrt pasik jönnek be, akik férfiasak, és ápoltak. És nem szeretem, ha egy pasinak hosszú haja van.

A plázacica- és fiú fogalma ma már teljesen más irányba ment el. Azért, mert egy csaj vagy pasi jól néz ki, attól még nem összetévesztendő a plázacicukkal meg pasikkal. Ennyi

2009. jún. 6. 17:43
 13/16 anonim válasza:
100%
A rockerek a királyok:D ennyi:D
2009. szept. 18. 21:18
 14/16 anonim válasza:
100%
Én a rockot szeretem:d
2009. szept. 18. 21:20
 15/16 anonim válasza:
Én nem vagyok rocker, teljesen "semleges" stílusú vagyok, általában fehér cuccokban járok, de mégis megőrülök a rocker fiúkért, szerintem is sokkal rendesebbek, és iszonyat jól néznek ki, meg nálam eleve csak hosszú hajú srácok jöhetnek szóba 22/L
2010. jún. 1. 19:08
 16/16 anonim ***** válasza:
En is rocker vagyok es persze hogy bejonnek a rocker pasik is...de mint elottem mondtak, azok akik igenyesen neznek ki...szerintem rendesek, jofejek es nagyon is muveltek...En muveszeti suliba jartam, a tanulok 70%-a rocker, es fura oltozkodesu emberkekbol sincs ott hiany...barmirol eltudok veluk beszelgetni, minden erdekli oket...
2010. nov. 27. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!