Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rockerek sokszor huznak fel...

A rockerek sokszor huznak fel hungarista cuccokat? én pl rocker vagyok és van 1 oyan NMO polom amin az a fleirat van h Igazságot Magyarországnak. Ezt ti ajálnjátok egy rockernek v mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 23:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem, ezt HUNGARISTÁKNAK ajánlom..Különben, a rock egy lázadó műfaj, amiben azt veszel fel, amit akarsz, nem ajánlás meg ilyenek...Nem érzed a lényegét!!
2012. júl. 15. 23:06
 2/15 anonim ***** válasza:
ha te ilyen turbomagyar vagy akkor lelked rajta vedd fel, de a rockerség tényleg nem erről szól...
2012. júl. 15. 23:31
 3/15 anonim ***** válasza:

Én rocker vagyok és nem öltözködök úgy. Ez nem valami egyenruhás osztag, mindenki hordja azt ami jól áll neki és a személyiségéhez illik. :)

Amúgy vannak rocker hungaristák, ugyanúgy ahogy metálos repperek vagy náci punkok is. Persze van egy szint amit nem jó túllépni, mert onnantól már röhejes lesz az egész.

Láttam egy tarkopasz gyereket fehér fűzős bakancsban, a nagymagyarországos pólója hátán a Magyar Hiszekegy első két versszaka, és antikrisztusos tetoválás az alkarján. Nem tudtam hogy sírjak vagy röhögjek. Na amíg nem éred el a 'magyarok istenére esküszünk - hail satan' szintet, addig nincs baj. :)

2012. júl. 15. 23:38
 4/15 anonim ***** válasza:
A rockerek nem gárdisták,hogy ilyeneket hordjanak
2012. júl. 16. 10:23
 5/15 A kérdező kommentje:
de am gáz ha pl nmo polot huzok fel és rocker vok ?csak mert akarok venni eggyüttesest is csak még nem tudtam bemenni hogy vegyek:S
2012. júl. 16. 13:56
 6/15 A kérdező kommentje:
és miyen polot ajánlotok eggyütesesen kivul?gondolom az iyen halálfejesek is jok...és cipo az valami sportcipo.......mit gondoltok ?
2012. júl. 16. 14:10
 7/15 Rékcsi ***** válasza:

ha tényleg rocker vagy akkor sza*d le hogy mit gondolnak mások a ruhádról és azt vedd fel ami tetszik ne pedig azt ami mások szerint megfelelő

az ember belepusztul ha az egész rohadt világnak megakar felelni

15/L

2012. júl. 16. 16:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Te nem vagy rocker!
2012. júl. 16. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát, ha tudod, hogy mit jelent és egyet is értesz vele, akkor hord! Nekem pl. vannak hasonló pólóim.
2012. júl. 16. 22:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Te marhára nem vagy rocker, csak egy stílust akarsz követni de fingod nincs róla hogy csináld.
2012. júl. 16. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!