Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rockerek sokszor huznak fel...

A rockerek sokszor huznak fel hungarista cuccokat? én pl rocker vagyok és van 1 oyan NMO polom amin az a fleirat van h Igazságot Magyarországnak. Ezt ti ajálnjátok egy rockernek v mit gondoltok rola?

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az utolsónál van a pont. Totál nem vagy rocker. Ha az lennél ez a kérdés nem született volna meg.
2012. júl. 16. 22:57
 12/15 anonim válasza:
Előző kettővel egyetértek. Nem nagy iq kell hozzá hogy eldöntsd hogy öltözködj csak azért mert rocker vagy. Én pl feketébe járok mindig. De csak azért mert nem áll jól nekem a színes..:) Ezért inkább fekete bandás pólók és tornacipő/bakancs.
2012. júl. 28. 13:38
 13/15 anonim válasza:

Azt veszel fel, amit akarsz és amiben jól érzed magad, bár nekem kifejezetten tetszene ez a pólód :) az a lényeg, hogy csak olyan jelképeket viselj, amikkel azonosulni tudsz. Ha az Igazságot m,agyarországnak felirat ilyen, akkor hajrá! Ettől nem leszel gárdista, de még hungarista sem (amúgy néhányan tényleg megtanulhatnák már végre, mi a különbség az egészséges identitástudat és a hungarizmus között, tekintve, hogy a hungaristának címkézett emberek töredéke sem igazi hungarista a szó szoros értelmében. Én is hordok ilyen pólókat, de eszembe sincs szálasi szövegeit idézgetni, pl.)

Ja, és tanulj meg helyesen írni :)

2012. aug. 1. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsó! Amit te írsz, az a hungarizmus, ami a szálasis barmokat illeti, már más kérdé, pláne, mikor NMO-s pólóban kart lengetnek..az nem hungarista, hanem barom, nem ezt értettem hungarista alatt (első)
2012. aug. 1. 22:24
 15/15 anonim válasza:

Hó - hó - hó gyerekek! Én személy szerint rocker vagyok, úgy is öltözködök, de az öltözetemnél jobban szeretem a rockot...de akkor is. Nem mind1, hogy ki mit hord? A lényeg ezen a téren abban rejlik, hogy milyen zenét szeretsz. Ne szóljuk le a kölyköt, lehet attól még rocker, hogy ilyet kérdez.

És hogy neki is válaszoljak:

Sztem a poló kicsit cink lenne, de nyugodtan hordhatod, ha az utcán jössz velem szembe, nem foglak ezért tökön rúgni. Én együtteses pólókat ajánlok főként, de a farkasos, baglyos, kígyós, sárkányos cuccok is jók szerintem. :) A cipő szerintem tök mind1.

De kihangsúlyoznám:

HA ROCKER VAGY NEM SZÁMÍT, HOGY MIT VESZEL FEL :)

a lényeg, hogy a füledben mi van és nem tágeszre gondolok :)

2014. okt. 13. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!