Miért tartják viccesnek, ha egy huszas éveinek közepén járó srác ilyen cipőben (vagy hasonlóban) jár?
Figyelt kérdés
És Az nem vicces, ha egy 16 éves kis hülye 40 rongyos Supra cipőben feszeng? :D
2012. júl. 5. 13:07
31/32 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam "nem egymás torkának esni" :D Volt is több kultúr ellenvélemény és kritika (ez most NEM gúny). A sztereotipizálás az, amit én nem (én sem) értek. Én sem szoktam általánosítani. Egészen biztos, hogy a 16 éves, Supra cipőt hordók között is akad normális, a világra nyitott szemmel néző fiatal, akinek talán van annál magasabb szintű problémája is, mintsem az, hogy jaj, mennyire legyen "páwa". Igen, megint igazad van, a nagy többség el van szállva - magától, a cipőjétől (többnek érzi magát), meg mit tudom én még mitől.
2012. júl. 18. 08:55
32/32 A kérdező kommentje:
Kiegészítés :D Nyilvánvalóan nekem sem ilyen deszkás vonalon mozog az összes barátom, ismerősöm. Mi (is) azt valljuk, hogy a változatosság gyönyörködtet.
2012. júl. 18. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!