Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez csak szerintem nevetséges?

Ez csak szerintem nevetséges?

Figyelt kérdés
[link] vajon mit érezhetett ://
2012. jún. 30. 23:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát...legalább bátor.
2012. jún. 30. 23:41
 2/11 anonim ***** válasza:
nem vennm fel de a ciő vmi aranyos állatkát ábrázol? :D
2012. júl. 1. 01:44
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, inkább sajnálatra méltó és szomorú, hogy valószínűleg nagyon szeretne csinos és aranyos lenni, de csak álmodhat róla. Szerintem valami betegség is állhat a háttérben.
2012. júl. 1. 08:57
 4/11 anonim ***** válasza:
A haja és a zokni elég érdekes...:D De ha vékonyabb lenne, akkor jól állna neki ez a ruha.
2012. júl. 1. 12:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én valahogy nem nevetek rajta...

Megértem, ha neki ezek a cuccok tetszenek és ez a haj, akkor miért ne hordhatná? Szerintem még mindig jobb mint az átlagos "dagi vagyok elbújok bő ruhákban" típus. Neki legalább van egyénisége. Ez a véleményem. :o

2012. júl. 1. 12:54
 6/11 A kérdező kommentje:
csak szimplán vállalhatatlan. és csak megszánni tudom. a nevetséges pedig negatív jelzőbe..nem röhögöm magam szét rajta .
2012. júl. 1. 12:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy egy ekkora súllyal bíró lány mit viseljen? mert ugyanez feketében sem lenne előnyösebb.... nekem összességében a cipő és zokni gáz mert vastagíti és rövidíti a lábait.

Mivel meleg van és nyár, ezért aligha várható el bárkitől, hogy hosszúnadrágban és hosszú pólóban feszítsen, akkor is ha dagi, így maga a ruha nem problémás ebből a szemszögből.

Nekem a cipőrész a bajom (és a haj :D)

2012. júl. 1. 14:12
 8/11 anonim ***** válasza:
35%
Nem lehet mindig azt mondan, hogy ha jól érzi benne magát miért ne hordhatná. Mert nevetséges, elonytelen ésloo egyszeruen nem neki való. Ezt el kellene fogadni. Én sem veszek fel sportatlétát még itthonra sem, mert nem vagyok hozzá elég izmos.
2012. júl. 1. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Sosem értettem hogy tudnak az emberek mások "nyomorán" nevetni? Ez miért nevetséges? Elég szomorú, ha valakit a kövérsége miatt találjanak nevetségesnek. Egyre inkább látom azt, hogy az empátia lassan eltűnik az emberekből. Pontosan az ilyen undorító felfogású emberek miatt küzdöttem súlyosan azzal, hogy másoknak feleljek csak meg évekig! Strandra sem mertem menni, pedig így visszagondolva nem is voltam kövér, teljesen normál alkatom volt. Amióta magamnak felelek meg azt kell mondjam sokkal boldogabb vagyok! Mindenki érezze jól magát a saját bőrében, nem azt mondom, hogy hanyagolja el magát, de csak is SAJÁT MAGA MIATT változtasson, ne mások miatt!
2012. júl. 3. 13:32
 10/11 A kérdező kommentje:
most meg kéne tapsoljunk?
2012. júl. 3. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!