Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek túl korai?

Szerintetek túl korai?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Szoktam sminkelni magam, alapozó, tus, szemceruza, szempillaspirál, esetleg egy pici púder.

Az öltözködési stílusom is komolyabb lett. Szeretem a magassarkúkat, de nem ezeket a szörnyen magas platformcipőket, hanem az ízléseseket. Kedvelem a csőfarmert, a blézereket, és a szép órákat. A hajam a vállamig ér.

Hasonló ruháim vannak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De alapjában véve, egy humoros lány vagyok, nem veszem túl komolyan magam, és aki ismer, soha nem mondaná rám hogy ribanc vagyok. A környezetem szerint, kedves, és közvetlen vagyok az emberekkel.

Mi a véleményetek?

2012. jún. 30. 15:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
16 vagyok én is, és teljesen olyan a stílusom, mint neked. szerintem ezzel semmi gond, meg amúgy se érdekeljen mások véleménye, az a lényeg, hogy te jól érezd magad. :)
2012. aug. 1. 11:19
 22/28 anonim válasza:
nem túl korai, ha valaki szép, és divatos :)
2012. aug. 1. 14:36
 23/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudj kedves kérdező, de az általad linkelt ruhadarabok közül csak a blézer elegáns, nőies szerintem.

Most őszintén a csőfarmerben mi a nőies? Az összes hozzád hasonló korú lány abban jár szinte! A szoknya meg az egyberuha a nőies! Ha ilyeneket hordanál, akkor érteném a kérdésed, mert ez sajnos manapság valóban egyedinek számít.

Egyébként a blézerhez nem is illik a farmer szerintem. Egy szép szoknya viszont annál inkább.

Szerintem, ha nőiesen szeretnél öltözködni (ami persze nagyon dicséretes), akkor először alap dolgokkal próbálkozz (szoknya/ruha), majd utána jöhetnek a komolyabbak is (pl.: blézer).

21/f

2012. aug. 8. 12:54
 24/28 anonim ***** válasza:
Zsófi te vagy az? :D
2012. aug. 26. 17:04
 25/28 A kérdező kommentje:
nem, nem vagyok Zsófi :D xd
2012. aug. 26. 19:11
 26/28 anonim ***** válasza:
75%
Pártolom a nőies öltözködést és megjelenést, de ezzel is ugyan úgy mellé lehet nyúlni,mint bármi mással,ha az ember nem a korának megfelelő darabokat választ. Mivel nem látom az összhatást,ezért nem állítom,hogy nem illik hozzád,de ennyi idősen sokan abba a hibába esnek,hogy túlöregítik magukat az ilyen holmikkal és ez sokszor nevetségesen hat. Erre figyelj oda! Nagyon jó,hogy ez a vonal tetszik neked,de ne vidd túlzásba. Lehet,hogy a blézer tényleg túlzás 16 évesen,vagy legalábbis az a fajta,amit linkeltél...a sminknél pedig megint a mértékletesség a fontos. Ne vidd túlzásba,ne akarj nagyon drámai lenni, ne hordj színpadi sminket a hétköznapokban, egyszóval: ízlésesen! Ha az ízlésesség és mértékletesség elvét mindig betartod mind az öltözködésben,mind a sminkelésben,akkor nagyon jó stílust alakíthatsz magadnak. Ehhez pedig a korodat is szem előtt kell tartani: annyinak nézzél ki,amennyi vagy!
2012. szept. 3. 13:57
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jó, nem szeretem ahogy a korombeliek öltözködnek.

16/F

2012. szept. 15. 13:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom, hogy régi kérdés, de szerintem nagyon csinos lehetsz!Én egy elég "fiús" stílusú lány vagyok szakadt farmerban, bakancsban vagy sportcipõben és könyékig feltûrt ujjú pulcsiban, ami elsõ hallásra talán vagánynak tûnhet, nem is szóltak még meg érte, de nagyon irigylem az elegáns (elegáns, nem ribizlis!) stílusú lányokat.Néha én is felöltöznék így (bár a magassarkúhoz még szerintem fiatal vagyok), de sajnos egyáltalán nem tetszem magamnak úgy, és mások szerint sem áll jól :(( szóval használd ki, hogy te jól mutatsz ilyen ruhákban és viseld õket bátran!Egyébként a konzerv csukától én is falramászok, soha nem voltam hajlandó felvenni, fõleg, hogy gagyi és tucat.Ami a sminket illeti, az szerintem nem baj, csak óvatosan az alapozóval, unokatesóm 13 éves korától használt nagyon sokat, pedig nem is nagyon volt rá szüksége (most 16 éves), és rendesen tönkretette a bõrét vele.

Üdv 14/L

2014. nov. 4. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!