Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves vagyok és 165cm...

13 éves vagyok és 165cm szerintetek hordhatok magassarkút vagy még korai lenne? Ha igen linkeljetek képeket!

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
hát sztem korai,de nem annyira.mondjuk szerintem elég nevetséges ha egy kislányon magassarkú van,(persze egy kicsi sarok még elmegy),de nincs is szukséged rá,hisz így is magas vagy.én nem látom értelmét,hogy egy gyerek aki magas miért hord magassarkút.én sem vagyok még felnott,még én is gyerek vagyok, de nálad idosebb,és még alacsony is.
2012. ápr. 4. 20:34
 2/3 anonim válasza:
Így is magas vagy nincs szükséged rá, hogy magassarkút hordj. De ha nagyon szeretnél, akkor elég csak ünnepségekre, különleges alkalmakra.
2012. ápr. 5. 11:47
 3/3 anonim válasza:
Szerintem még korai lenne és magas vagy szóval kitűnnél a többiektől :( de ünnepélyekre 3-4 centis belefér :):) :DD
2012. aug. 17. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!