Elegáns kosztümhöz milyen fazonú lapos talpú (vagy minimális sarkú) cipő illik? Linkeljetek, légyszi!
Figyelt kérdés
Új munkahelyem lesz, amit nagyon sok macskakövön át lehet megközelíteni. Ma voltam ott a maximum 3 centis sarkú csizmámban, és hát elég idiótán festhettem, alig bírtam menni, nem volt kényelmes.
Szeretnék valami lapos sarkú munkábajárós cipőt tavaszra/nyárra. Mivel dress code van, olyan kell, ami elegáns, "üzletasszonyos", illik akár a nadrágkosztümhöz is.
Balerinára gondoltam, de nem igazán tudom, milyen illene az ilyen stílushoz.
Örülnék, ha linkelnétek pár képet, hogy ötleteket merítsek.
Köszi! :)
2012. márc. 1. 22:52
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Balerina nem jó. Mivel papírvékony talpúak az is elég fájdalmas tudd lenni. Kikészíti a bokát macskakövön. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!