Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek túl korai?

Szerintetek túl korai?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Szoktam sminkelni magam, alapozó, tus, szemceruza, szempillaspirál, esetleg egy pici púder.

Az öltözködési stílusom is komolyabb lett. Szeretem a magassarkúkat, de nem ezeket a szörnyen magas platformcipőket, hanem az ízléseseket. Kedvelem a csőfarmert, a blézereket, és a szép órákat. A hajam a vállamig ér.

Hasonló ruháim vannak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

De alapjában véve, egy humoros lány vagyok, nem veszem túl komolyan magam, és aki ismer, soha nem mondaná rám hogy ribanc vagyok. A környezetem szerint, kedves, és közvetlen vagyok az emberekkel.

Mi a véleményetek?

2012. jún. 30. 15:10
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
blézerben vannak fiatalosabb darabok is, amiket belinkeltél pont nem tudnám elképzelni egy 16 évesen, tehát talán ez kicsit korai, de a többi egyáltalán nem.
2012. júl. 1. 12:30
 12/28 anonim válasza:
Szerintem a saját stílusunk kialakítását, csiszolgatását nem lehet túl korán elkezdeni... ;) Nyugodtan hordj olyan ruhákat, amik tetszenek, jól érzed magad bennük. Maximum nem 16 évesnek néznek...de azért figyelj oda mit veszel fel, mert nekem az egyik barátnőmet az öltözködése miatt 24 évesen rendszeresen az anyukámnak nézik, de lehet, hogy én vagyok túl "gyerek"...
2012. júl. 1. 15:02
 13/28 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :D Amúgy nyáron topánkát hordok rövid farmerral, valami csinos felsővel, esetleg szoknyát, és van pár jó ruhám is :D
2012. júl. 1. 19:40
 14/28 anonim ***** válasza:

Szerintem rendben van, teljesen. A ruháid egyáltalán nem ribancosak. :)

(Ahogy a mostani fiatalok 70% kinéz, a szolis bőrével, egyenesen undorító.)

2012. júl. 4. 10:29
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egyáltalán nem korai,én 15 éves vagyok(kilencedikes)és az osztályomból szinte az összes lány így öltözködik.
2012. júl. 4. 11:13
 16/28 anonim ***** válasza:
Szia.Szerintem egyáltalán nem korai.Mondjuk az első 2 ruhadarab számomra kicsit fura,de a többivel semmi probléma nincs:)
2012. júl. 11. 19:57
 17/28 anonim ***** válasza:
Nem korai, nekem nagyon bejön, ha egy lány így öltözködik, nőiesen:)
2012. júl. 11. 20:05
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy korai!! Én is 16 éves vagyok, pontosabban 15 és fél :)), és Én már 13 éves koromban nőies ruhákat vettem fel. :)

Szerintem sokkal szebb ilyenekben egy lány, mint "tömeg cuccokban", ugyebár a Converse cipő, csodálatos leopárd mintás gatyával, meg neon pink fölsővel.

Hogyha jól vannak összeállítva akkor persze semmi gondom vele, de a Converse cipőkért Én sem rajongók, sőt rosszul vagyok tőlük. :D

Az eredeti, BŐR Converse (igen, van ilyen is), amit még anno nem kisebb sztárok, mint például Will Smith viselt, na azokat felhúznám, persze nőiben. :) Sajnos túl lettek majmolva, így számomra értéktelen szemétté vált. ;)

Szóval nekem bejön ez a stílusú öltözködés amit te viselsz :), bár lehet, hogy azért is, mert ugyanígy gondolkozom, és öltözködöm én is. ;P

2012. júl. 11. 20:27
 19/28 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :D
2012. júl. 11. 21:40
 20/28 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, nőiesen fiatalos stílusod lehet ezek alapján.A blézer abszolút nem korai, nekem is van jó pár, mindenhez jó szinte minden alkalomra.A sminkkel sincs semmi gond,attól függ,hogy ezeket milyen mértékben kened magadra. Szerintem egy nőn nagyon slampos benyomást kelt a tornacipő.(az más ha túrázol,de akkor meg ott a bakancs:D)

17L

2012. júl. 24. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!