Szerintetek túl korai?
16 éves lány vagyok. Szoktam sminkelni magam, alapozó, tus, szemceruza, szempillaspirál, esetleg egy pici púder.
Az öltözködési stílusom is komolyabb lett. Szeretem a magassarkúkat, de nem ezeket a szörnyen magas platformcipőket, hanem az ízléseseket. Kedvelem a csőfarmert, a blézereket, és a szép órákat. A hajam a vállamig ér.
Hasonló ruháim vannak:
De alapjában véve, egy humoros lány vagyok, nem veszem túl komolyan magam, és aki ismer, soha nem mondaná rám hogy ribanc vagyok. A környezetem szerint, kedves, és közvetlen vagyok az emberekkel.
Mi a véleményetek?
Szerintem rendben van, teljesen. A ruháid egyáltalán nem ribancosak. :)
(Ahogy a mostani fiatalok 70% kinéz, a szolis bőrével, egyenesen undorító.)
Dehogy korai!! Én is 16 éves vagyok, pontosabban 15 és fél :)), és Én már 13 éves koromban nőies ruhákat vettem fel. :)
Szerintem sokkal szebb ilyenekben egy lány, mint "tömeg cuccokban", ugyebár a Converse cipő, csodálatos leopárd mintás gatyával, meg neon pink fölsővel.
Hogyha jól vannak összeállítva akkor persze semmi gondom vele, de a Converse cipőkért Én sem rajongók, sőt rosszul vagyok tőlük. :D
Az eredeti, BŐR Converse (igen, van ilyen is), amit még anno nem kisebb sztárok, mint például Will Smith viselt, na azokat felhúznám, persze nőiben. :) Sajnos túl lettek majmolva, így számomra értéktelen szemétté vált. ;)
Szóval nekem bejön ez a stílusú öltözködés amit te viselsz :), bár lehet, hogy azért is, mert ugyanígy gondolkozom, és öltözködöm én is. ;P
Teljesen normális, nőiesen fiatalos stílusod lehet ezek alapján.A blézer abszolút nem korai, nekem is van jó pár, mindenhez jó szinte minden alkalomra.A sminkkel sincs semmi gond,attól függ,hogy ezeket milyen mértékben kened magadra. Szerintem egy nőn nagyon slampos benyomást kelt a tornacipő.(az más ha túrázol,de akkor meg ott a bakancs:D)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!