Szerintetek 14 évesen hordhatok magassaarkút vagy még korai?
nekem 5-6cm-es magassarkúm van és tudok benne menni szerintem annyira nem korai!
13/L
Szerintem néhanapján felveheted nyugodtan, tanulgass benne otthon járni, meg járj el benne szórakozni, de ne minden nap hord :)
Azért mondom ezt, mert nekem van egy barátnőm aki 13 évesen kezdett el magassarkút hordani, most 18 éves, és a lábát eléggé tönkretette vele, gondolom azért mert éjjel-nappal rajta volt, na meg az se mindegy, h 2-3 cm-eset hordasz vagy 6-7 cm-eset mint ő..:)
én először a 14. szülinapom után kb fél évvel vettem meg egy 9 centi magas cipőt ünneplőnek, előtte még kicsi sarkúm sem volt, de valami csoda folytán (??) amint felvettem tudtam benne járni, páran meg is kérdezték hogy hogyan tudok benne ilyen szépen menni. aztán a téli (3 hónappal utána) csizmám is egy 8 centi magas telitalpú lett, ezt sűrűbben hordom, de csak kb hetente 2-3szor veszem fel.
szerintem attól függ, hogy korai-e vagy sem, hogy hogy mutatsz benne. ha még nem kezdtél el igazán nőiesedni, akkor korai, de ha már nem a gyerek-alakod van, akkor nyugodtan vedd fel, mert jól fog állni.:)
14L
Persze, szerintem jó időben vagy.:)
Egyik osztálytársam 10 éves kora óta hord magassarkút, sminkel...Na ezektől kiráz a hideg.:D
Ha tudsz benne járni nem korai. De nem mindenki tud. Valaki tud, valaki nem, valaki csk megszokja és úgy "tud" benne járni. Pl. én 12 cm-es magassarkút vettem fel (vagy több centis) és azonnal tökéletesen tudtam benne tökéletesen járni...Ez sokmindentől függ. De szerintem 2-3 cm-es magassarkú nem korai, 5-6 cm-es sem, de a 12-16 között az korai.
(a magassarkú az anyukámé volt amit felvettem, és csak otthon, 12/l)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!