Szerintetek 13 évesen hordhatok magassarkút? Csak ilyen 3-4 centis, nem tűsarkú.
Figyelt kérdés
Csak évzáró, évnyitó meg ilyen cuccok, és suliba venném csak átxdxd az okoskodok hanyagoljanak pls. köszii2011. dec. 21. 21:44
1/15 anonim válasza:
Én is 13vagyok:) És én is hordok suliba is meg ijen ünnepeken is:) Szal sztem igen nyugodtan:) Remélem segítettem:)
2/15 anonim válasza:
Sőt nálunk ojan 10-11 évesek is hordanak már..
3/15 A kérdező kommentje:
Okéokéé :)) köszi :D
2011. dec. 21. 22:07
4/15 anonim válasza:
Hordjad csak,jövőre meg már a sarokra is kiállhatsz.
Mi a fenének kell egy 13 éves kis csitrinek magassarkút hordani?Még ha csak 3-4 cm-es is...szánalmas.
5/15 anonim válasza:
Ünnepre miért ne húzhatná fel? Abban szerintem semmi sincs... Szerintem húzd csak fel nyugodtan. :)
6/15 anonim válasza:
nekem a 3-4 centis sarkavan csizmámnak nem járok 12cm-es srakaban főleg hogy kényelmetlen és nem birok benne járni és nem tudom egy 3-4 cm-es saroktól mitől vagyunk mi 14 évesek csitrik....14/L
7/15 anonim válasza:
Egy 3-4 cm-es "magassarkú" még nem is magassarkú.Szerintem nem leszel attól sarki K*rva,ha felveszel egy picit magasabb cipőt.
8/15 anonim válasza:
b.szki, nemtudom hányadik k.rvázó kommentelő, te beteg vagy. esküszöm. fúúú most nagyon utálom az embereket... elmebeteg idióta mind.
(bocsi hogy ezt ide, de kikívánkozott belőlem)
köszipuszi, szép napot!
9/15 anonim válasza:
attól hogy felveszed nem leszek k@rva! nekem majdnem minden évben ekkora sarkú a csicmám! évnyitón magasabb is volt rajtam! ( telitalpú volt)
14L
10/15 anonim válasza:
bocs elirtam, nnem csicmám hanem csizmám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!