Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek 13 évesen hordhato...

Szerintetek 13 évesen hordhatok magassarkút? Csak ilyen 3-4 centis, nem tűsarkú.

Figyelt kérdés
Csak évzáró, évnyitó meg ilyen cuccok, és suliba venném csak átxdxd az okoskodok hanyagoljanak pls. köszii
2011. dec. 21. 21:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Oksoks :DD kösziköszi

12-22 00:48-as pff mondtam:okoskodok hanyagoljanak pls. köszii... ha férfi vagy akk csáá minek foglalkozol ilyennel ha értelmes válaszaid nincsenek?? ha nő vagy akk meg uristen... elnézést kell h kérjek, akk egy tonna vakolattal jelenjek meg, és tűsarkúba? kössz kössz...

2011. dec. 29. 03:12
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
13 éves vagyok és vettem egy 6cm-s magassarkú csizmát de ilyen egybesarkú vagy hogy mondjam... tudok is benne menni és suliba is azt hordom jó hát mások már olyan 15évesnekis néztek úgyhogy azt mondják illik hozzám..
2012. jan. 23. 17:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, ezt minek mondtad el,? h te tusz benne járni? Az senkit sem érdekel ne OFFolj ez nagyon gáz xd

am persze h vehetsz , mert miért ne? Ünneplő cipőnek magyarul szal nemértem miért lennél miatta kurv@... De csak akkor ha tudszbenne járni, mert az nagyon égő hogyha nem...:s de szerintem teli talpú legyen, mert abba könnyebb járni, és most az a divat is:)

2012. márc. 31. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:

Buujjon el mmindenki aki lekur....vázza a másikat!!

roosz verebek!!

Attol még hogy 3-4 centis tűsarokot felvesz?

lekell izélni a másikat??

Szép öcsémmm!!

amugy meg nyugodtan hordjad!!

2012. júl. 20. 10:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. én 14 éves vagyok de már ilyet hordok.Sztem felveheted.
2013. aug. 7. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!