Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordhatok-e magassarkút?

Doddie kérdése:

Hordhatok-e magassarkút?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 11(mindjárt 12) éves lány vagyok,hatodikos... Tudom h ez egy baromira hülye kérdés,mert anyukám is csak 8cadikba engedi..De egy lánynak(12 éves,hatodikos) már van egy kb 12 centise.. és mindjárt sulibuli..és nagyon szeretném hordani!!Már van is egy,de anyu mondta h akkor se engedi!Légyszi írjátok meg hogy szerintetek ez okés-e??!!! elöre is köszi!!
2010. okt. 26. 18:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

hát az aki 12 évesen 12 centiset hord, a torkán dugnám le.

a tied mekkora? olyan 2-3 cm szerintem még oké, bár én őszintén azt is ellenezném, de a mai világba... meg kérlek ne bemelegítő nadrághoz ha felveszed. köszi. (na jó, így sulibuliba elengednélek, de hétköznapokra, reménytelen.)

17/l

2010. okt. 26. 18:31
 2/19 A kérdező kommentje:
hát..igen ez igaz h nem kéne.. hát amit a suliba hordok az olyan 3 centis..és csizma.. de anya még sulibuliba se engedi..majd megoldom...:D köszi aválaszt!
2010. okt. 26. 18:33
 3/19 A kérdező kommentje:
ja a magassarkum amit barátnömtöl kaptam 6-7 centi nemtom... és ebbe akarok elmenni.
2010. okt. 26. 18:34
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

ha azt akarod h kis minip*csának nézzenek, és önkremenjen a gerinced akkor mindent bele ;)

Szerintem úgyfognak majd képen röhögni a 7. 8. osztályosok hogy áá:D

Tapasztalatból mondom szóval légyszi hidd el:)

2010. okt. 26. 18:39
 5/19 A kérdező kommentje:
tudom h röhögni fog mindenki de nem is hétköznapra gondoltam ha nem sulibulira! és tudom h röhögnének, anya nem is enged el mondom csak nyolcadikba..de koszi a választ
2010. okt. 26. 18:49
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Előbb tanulj már meg írni, mielőtt kisk.rvának öltözöl! 12 évesen még sulibuliba sem, szerintem...max ilyen 3-4 centiset...14 évesen majd mehetsz buliba abban talán. 21/L
2010. okt. 26. 20:34
 7/19 A kérdező kommentje:
na jó,! Figyelj én sem K+++-le senkit,légyszi te se! Normáis,emberi válaszokat kérek..
2010. okt. 28. 15:55
 8/19 anonim válasza:
100%

Én is hatodikos vagyok és én sem venném föl ennyi idősen

én is csak nyolcadikban fogok hordani.És az + tényleg igaz hogy a nyolcadikosok röhögnének rajtad hogy milyen nagynak képzeled magad.

2010. nov. 1. 17:22
 9/19 A kérdező kommentje:
te is??:D tudom hogy hulyeség meg minden,de azon a csjaon nem rohognek... bár rajtam biztos röhögnének... mert én lehet hogy nem olyan vagyok:DxD de köszi a választ!
2010. nov. 2. 11:53
 10/19 anonim ***** válasza:
76%

Figyelj, én most vagyok 8.-os és nem hordok magassarkút. Most valószínüleg csak azért akarod, hogy "nagylány" legyél. Én is nagyon akartam és vettünk is egy szandált nyáron, ami 4,5 cm-es volt, na igen, nekem még ebben is fárasztó volt végigállni az évnyitót..

Szóval szerintem még 8.-ban se hodj, még akkor is kislány vagy, csak nagynak érzed magad (saját tapasztalat :D)

14/L

2010. dec. 28. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!