Hordhatok-e magassarkút?
hát az aki 12 évesen 12 centiset hord, a torkán dugnám le.
a tied mekkora? olyan 2-3 cm szerintem még oké, bár én őszintén azt is ellenezném, de a mai világba... meg kérlek ne bemelegítő nadrághoz ha felveszed. köszi. (na jó, így sulibuliba elengednélek, de hétköznapokra, reménytelen.)
17/l
ha azt akarod h kis minip*csának nézzenek, és önkremenjen a gerinced akkor mindent bele ;)
Szerintem úgyfognak majd képen röhögni a 7. 8. osztályosok hogy áá:D
Tapasztalatból mondom szóval légyszi hidd el:)
Én is hatodikos vagyok és én sem venném föl ennyi idősen
én is csak nyolcadikban fogok hordani.És az + tényleg igaz hogy a nyolcadikosok röhögnének rajtad hogy milyen nagynak képzeled magad.
Figyelj, én most vagyok 8.-os és nem hordok magassarkút. Most valószínüleg csak azért akarod, hogy "nagylány" legyél. Én is nagyon akartam és vettünk is egy szandált nyáron, ami 4,5 cm-es volt, na igen, nekem még ebben is fárasztó volt végigállni az évnyitót..
Szóval szerintem még 8.-ban se hodj, még akkor is kislány vagy, csak nagynak érzed magad (saját tapasztalat :D)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!