Hordhatok magassarkút?
nem sok értelme van, hiszen így is magas vagy, ha pedig hordanál eléggé előnytelen volna..
örülj hogy magas vagy és csupán a kényelmes cipők közül kell válogatnod és az ugye nem mindig jár együtt hogy csúnyán néz ki rengeteg divatos cipőket lehet beszerezni..:DD
az én kis 158cm-el muszáj hogy felvegyek néha-néha magassarkút, ha pedig egy szimpla sport cipő van rajtam máris föl kell néznem mindenkire xP
én 172cm vagyok és legszívesebben mindig magassarkút hordanék...imádok magas lenni. :)
de mivel 17 éves vagyok nem illik még rám csak alkalmakkor szoktam (színház,ünnepély).(8-11cm magassarkúkat szoktam)
szerintem nyugodtan hordj ha tudsz benne járni és illik az alkalomhoz :)
Szerintem nyugodtan hordjad, így is bőven lesznek nálad magasabb pasik (én biztos, 187 cm vagyok, és nem magaslok ki túlzottan a tömegből, tehát vannak még jópáran hasonló magassággal).
Inkább azt mondjátok meg nekem, hogy aki ilyen 175+-os centis lány azoknak mekkora lába van,
én 178 cm vagyok.
uuuttáálom hogy ekkora vgyok:P
vagyis semmit nem tehetek ellene, a magassarkú meg csak nőiesebbé tesz,úgyhogy tökmindegy,azon a 3 centin nem múlik semmi.
Szerintem hordhatsz, én kb 3 cm-set szoktam.
x16/L
tegnap 21:25 vagyok.
180cm-emhez 40es 41-es cipőt hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!