Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, ha nem hordhato...

Mit csináljak, ha nem hordhatok magassarkút?

Figyelt kérdés
Volt egy szalagszakadásom és félek, hogy magassarkúval csak elesnék meg stb mert am is mindig bénázok és inkább hanyagolom. Miket ajánlotok, amik szexisek de nem magas:S Link lécci! Köszi előre:)
2010. júl. 26. 11:24
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem segitettem:)

Én nem igazán hordok magassarkút, pedig csaj vagyok. Alapból sportos a tilusom, szoval tornacsuka vagy papucs.:)

De ha már magas, akkor magasTALPÚ

17/L

2010. júl. 26. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Most nagyon divatosak a gladiátor szandálok.:)

[link]

[link]

Deichmann-ba láttam hasonlókat.

Nekem tetszenek ezek a mokaszinek is:

[link]

:D

2010. júl. 26. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem 2x szakadtak már el a szalagjaim ugyanabban a lábamban.Először teljes szakadás volt,plusz még az ízületi tok is elszakadt,másodjára "csak" részleges.A másodiknál azt mondták,hogy már szalagjaim sincsene,így plasztikáztatnom kell mű szalagokat vele :/

És közölték,hogy 4 centinél magasabban,ha akarok se tudok majd járni...azóta nálam 10 centi a minimum :D de a kedvenc cipőm 13,5 cm-es :)

Érdekes,hogy magassarkúban még soha semmi bajom nem volt.Mindkét sérülésemet edzőcipőben követtem el,igaz sportolás közben :)

19L

2010. júl. 26. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!