Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordhatok-e magassarkút?

Doddie kérdése:

Hordhatok-e magassarkút?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 11(mindjárt 12) éves lány vagyok,hatodikos... Tudom h ez egy baromira hülye kérdés,mert anyukám is csak 8cadikba engedi..De egy lánynak(12 éves,hatodikos) már van egy kb 12 centise.. és mindjárt sulibuli..és nagyon szeretném hordani!!Már van is egy,de anyu mondta h akkor se engedi!Légyszi írjátok meg hogy szerintetek ez okés-e??!!! elöre is köszi!!
2010. okt. 26. 18:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
öö. rendben :) akkor köszönöm szépen :) akkkor nem fogok hordani, de amúgyse hordtam volna, mert anya nem vesz. :)
2010. dec. 28. 23:48
 12/19 anonim válasza:
100%

Én most vagyok 15 és a magassarkút kínzásnak találom...Főleg hogy te 12 vagy :) szerintem maradj egy csinibb cipőnél,hálás leszel hogy nem magassarkúban mentél :)

Szerintem egy sportcipővel is ugyan olyan csinos leszel és senki nem a cipődet fogja nézni hidd el :)

2010. dec. 29. 00:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

én 14 éves vagyok ,és eszem ágába nincs magassarkút hízni

1. 1 óránál tovább nemnagyon bírod ki...

2. ..mert zsibbadni kezd a lábad

3. és úgy fog fájni a lábad mint a büdös élet

én is csak ballagásomra akarok felvenni kb olyan 6 cm-et.

2010. dec. 29. 10:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

16 éves vagyok, csakis ünnepekre veszem fel. 12 évesen hova kell még neked ? Udvaron játszani ?

Khm...

Amúgy szép-szép, de járni is kell tudni benne ! Mert nem mindeegy, hogy úgy mész benne, hogy folyton berogyasztod a térded, mint egy hülye, vagy szépen, nőiesen ( na jó, 12 évesen na akarj nőies lenni) mész benne.

Ráérsz még magassarkút hordani.

2010. dec. 29. 12:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
háát én 13 éves vagyok és én nekem is van 3centis fekete ünneplős cipőm.:D Én is úgy hordom hogy ünnepélyre és ilyen helyekre.Szilveszterre is ki kell öltözni,én majd úgy csinálom hogy elmegyek ebbe a cipőmben és átveszem majd a csimámra.:D
2010. dec. 29. 14:19
 16/19 anonim ***** válasza:
en 17 vagyok de akkor sem venék magassarkut ha könyörögnének !
2010. dec. 29. 15:40
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
hatodikban magassarkú? nekem ez eszembe se jutott, sőt, tornacipőt akartam, de azt nagyon!=D hetedikben kaptam az első magassarkúmat hétköznapokra, egy kb 3cm-es sarkú csizmát. előtte is volt magassarkúm, de karaktercipő, mert néptáncoltam elég sokáig. szerintem várj még vele egy-két évet, de te tudod!
2010. dec. 29. 17:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Vidd be a suliba aznap amikor lesz a buli. Menj egy csizmában, hogy anyukád had örüljön, és ott cseréld át a cipőt. Én ruhával csináltam ezt annó.

Ne küzdj anyukáddal. Felesleges.

Nekem is van egy gyerekem, igaz még kicsi, de nem fogom tiltani a dolgokat mert ha valamit valaki akar úgyis megcsinálja. És inkább lássam pl. milyen ruhában megy el itthonról, minthogy csak sejtsem, hogy nem a szolid pulcsiban bulizik....

25L

2010. dec. 29. 17:29
 19/19 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a válaszokat, kedvesek voltatok! :) Többet nem is füznek a dologhoz, de megegyszer koszonom! Ja és, nem fogok hordani,:)
2010. dec. 31. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!