Hordhatok-e magassarkút?
Én most vagyok 15 és a magassarkút kínzásnak találom...Főleg hogy te 12 vagy :) szerintem maradj egy csinibb cipőnél,hálás leszel hogy nem magassarkúban mentél :)
Szerintem egy sportcipővel is ugyan olyan csinos leszel és senki nem a cipődet fogja nézni hidd el :)
én 14 éves vagyok ,és eszem ágába nincs magassarkút hízni
1. 1 óránál tovább nemnagyon bírod ki...
2. ..mert zsibbadni kezd a lábad
3. és úgy fog fájni a lábad mint a büdös élet
én is csak ballagásomra akarok felvenni kb olyan 6 cm-et.
16 éves vagyok, csakis ünnepekre veszem fel. 12 évesen hova kell még neked ? Udvaron játszani ?
Khm...
Amúgy szép-szép, de járni is kell tudni benne ! Mert nem mindeegy, hogy úgy mész benne, hogy folyton berogyasztod a térded, mint egy hülye, vagy szépen, nőiesen ( na jó, 12 évesen na akarj nőies lenni) mész benne.
Ráérsz még magassarkút hordani.
Vidd be a suliba aznap amikor lesz a buli. Menj egy csizmában, hogy anyukád had örüljön, és ott cseréld át a cipőt. Én ruhával csináltam ezt annó.
Ne küzdj anyukáddal. Felesleges.
Nekem is van egy gyerekem, igaz még kicsi, de nem fogom tiltani a dolgokat mert ha valamit valaki akar úgyis megcsinálja. És inkább lássam pl. milyen ruhában megy el itthonról, minthogy csak sejtsem, hogy nem a szolid pulcsiban bulizik....
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!