Ti szoktatok turkálóból öltözködni?
Ritkán.
Kevésszer találtam olyat ruhát, ami árban is oké. Turkálóban nem fogok 2000 foritnért felsőt venni, meg 3000-ért nadrágot. Inkább lemondtam róla.
Nem. Talán két-három holmim van onnan, négy évvel ezelőttről, darabárasak és nem használtak. De inkább boltban vásárolok, nem turkálóban, zavar maga a tény, hogy egyrészt büdös van, másrészt minden 40 használtgönre jut egy normális, nem használt, és hogy olyan megveszett képpel képesek a nők vadászni réveteg szemmel, egymás kezéből kikapkodva a darabokat, hogy megijeszt :)
Ja, egyszer benéztem egy Hádába új áru érkezésének délelőttjén....................mint a tigrisek az állatkertben húsosztáskor....jártak körbe, és zsákokba szórtak MINDENT ami a kezükbe került, majd amikor megtelt a zsák, leültek a földre ahol érték az üzlet szélén, és elkezdték kiválogatni amiket összevadásztak. Voltak kisgyerekes anyukák is, a gyerekek üdítőt és kaját ettek az üzlet szélén ülve, amíg anyuci zsákolt. ....borzasztó összkép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!