Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meleg fiúk! Én is meleg...

Meleg fiúk! Én is meleg vagyok, szeretnék kicsit igényesebben&melegek számára feltűnőbben ^^ öltözködni. Miket javasoltok?

Figyelt kérdés

Jöhet bármi ami ruha, így cipő, nadrág, felsőruházat, fejrevaló pl napszemüveg, stb..

Színek/márkák,stb, lelőhelyeikkel együtt :)

És maradjon a lehetőleg megfizethető kategóriában, több 100eFt-om nincs e célra.

És azért viszonylag konszolidált is legyen, amit pride-on kívül is fel lehet venni:D

2012. jún. 16. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
36%

Rózsaszín, minden mennyiségben! Torna cipőben is.

Meg vicces magas hang ^^

2012. jún. 16. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
rózsaszín felső, fehér nadrág, rózsaszín cipő.. = ha ezt a kombinációt felveszed, senki sem fog kételkedni:)
2012. jún. 16. 17:37
 3/8 A kérdező kommentje:

Jó azért a sok rózsaszín már nagyon pride-os :P

Persze rózsaszín póló még oké... meg olyasmit hallottam hogy piros tornacipő (?) meleg jel...

2012. jún. 16. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy gaypride karkötőt, amúgy meg öltözködj úgy ahogy neked tetszik. Vagy járj melegbárba.
2012. jún. 16. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
de édes vagy ^^
2012. jún. 16. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?:o
2012. jún. 16. 21:28
 7/8 A kérdező kommentje:
24
2012. jún. 17. 08:44
 8/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem csak a melegek számára leszel feltűnő, hanem mindenki számára.

Amúgy, ha így akarsz barátot szerezni vesd el az ötletet!!! Lehet, hogy akad egy két pasi, akiknek ez bejön. A legtöbb meleg pasi menekül az ilyen társai elől.

Inkább legyél normális, azzal többre mész!

22 meleg F.

2012. jún. 17. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!