Ha fiúként színes zoknit veszek fel, akkor meleg vagyok?
Vagy legalábbis melegnek néznek?
Gondolok olyan színekre mint piros, sárga, világoskék, almazöld, stb. és ugye ezek rövid szárú, vagy boka zoknik, vagy minek hívják. és mert nőinek árulják ezeket valamiért, de most ne ilyen csillámosra gondoljatok, hanem rendes egyszínűre, vagy esetleg van rajta egy csík, vagy orra sarka más színű. mindezt sportcipőbe venném fel, ugye úgy hogy passzoljon a pólómhoz vagy nadrágomhoz, cipőmhöz. Tehát valamelyikhez.
A férfi zoknik miért unalmas fekete, fehér esetleg szürke színben merülnek ki?
Ird ki a szép színes pólódra: Nem vagyok búza!
Vagy... vegyél fel szivárványos pólót és zoknit és azt ird ki: Mi is emberek vagyunk!
Attól nem vagy meleg, de értem a lényeget.
A pirost neccesnek tartom. Függ az egész kinézetétől és a többi ruhadarabodtól is. Az általad felsorolt többi színnel nincs gond.
Általánosságban rózsaszín ruhadarabot ne keress magadnak. Az nem heterós, illetve nem fiús. ^___^ Az a poén, hogy a melegek többsége sem szeret pink-ben járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!