Ha fiúként színes zoknit veszek fel, akkor meleg vagyok?
Figyelt kérdés
Vagy legalábbis melegnek néznek?
Gondolok olyan színekre mint piros, sárga, világoskék, almazöld, stb. és ugye ezek rövid szárú, vagy boka zoknik, vagy minek hívják. és mert nőinek árulják ezeket valamiért, de most ne ilyen csillámosra gondoljatok, hanem rendes egyszínűre, vagy esetleg van rajta egy csík, vagy orra sarka más színű. mindezt sportcipőbe venném fel, ugye úgy hogy passzoljon a pólómhoz vagy nadrágomhoz, cipőmhöz. Tehát valamelyikhez.
A férfi zoknik miért unalmas fekete, fehér esetleg szürke színben merülnek ki?
2012. jún. 13. 12:58
11/14 anonim válasza:
tescoban van színesebb férfi bokazokni, jó minőségű:)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. jún. 26. 14:54
13/14 anonim válasza:
Azért ez tragikus, hogy ennyire rettegünk a többi embertől, és szeretnénk egy közízlésnek megfelelni. Ez azért van, mert a legtöbb embernek bunkó a reakciója, ha meglát valami szokatlant. Ebből is kitűnik, az emberek többsége nagyon buta.
14/14 A kérdező kommentje:
hát én azért annyira nem rettegek :) na jó igen mert megkérdeztem, de azóta vettem szines zoknikat, pirosat is, sőt zöld csőnadrágot is :)
2015. jan. 7. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!