Hogyan érdemes disco-ban öltözködni, hogy a pasik ne nyúljanak alám?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 14:29
1/10 anonim válasza:
Rövid gatyába!
Milyen disco ez hogy alád nyúlnak?
ez a mai világ...
2/10 anonim válasza:
ha nem akarod hogy alád nyúljanak minek mész diszkóba?
ha bulizni akarsz csinálj házibulit!
3/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a házibulit mert akkor a többi bulizik táncol jól érzi magát leisszák magukat én szaladgálhatok és szolgálhatom ki a többit inni enni, mert én vagyok itthon én vagyok a gazda, leisszák magukat az én piámon.
2012. jún. 2. 15:13
4/10 A kérdező kommentje:
Ne gondold hogy sűrűn járok discoba, már nem voltam más fél éve és attól félek hogy annyira elengedem majd magam hogy azt hiszik a pasik hogy megtehetnek mindent.Mert tombOlni fogok mivel kiadom magamból a felgyülemlett feszültséget. Gondolom akkor ne mincsi szoknyába menjek tombolni.
2012. jún. 2. 15:37
7/10 anonim válasza:
Te utcsó mi a francnak kell le ribancozni a másikat csak azért mert szereti/szeretné jól érezni magát egy buliban? Hm?Akkor mindenki aki bulizni jár ribanc?Szerintem kicsit gyerekes a felfogásod fel kellene nőnöd
8/10 anonim válasza:
sztem nem azzal van gond,hogy "tombolni" akar,hanem azzal , hogy a mini szoknyát "mincsi szoknyának" nevezi. Amugy meg ha nem tűnsz olcsónak akkor senkisem fog veled úgy viselkedni.
9/10 anonim válasza:
Jó ebben igaad van de attól nem kell valakit feltétlenül le ribancozni na nekem csak ez a vélemyényem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!