Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiaktól kérdezném! Ti sem...

Férfiaktól kérdezném! Ti sem szerettek szandált hordani? Ciki? (Na nem zoknival persze. )

Figyelt kérdés
A barátomat nem tudom rábeszélni arra, hogy szandált vegyen fel, inkább sportcipőt hord 40 fokban is. Papucsot is csak strandra vesz fel. Tényleg nem "férfias"?
2012. jún. 23. 14:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Filmekben valóban látni jó pizsamákat , hálóingeket , azzal szerintem sincs gond , de továbbra is fenntartom , hogy a legtöbb férfi (15-40 év között) nem hord pizsamát. A kérdezőnek bocs a sok off-ért.
2012. aug. 16. 21:19
 22/23 anonim ***** válasza:
Na így 6 évvel később hadd kérdezzem mi lett? Megtért a pasid vagy elfogadtad, hogy nem jön be neki a napközis image?
2018. júl. 5. 11:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Egész nyáron azt hordok még munkahelyre is (mert ott nincs ilyen megkötés) és senkit nem érdekel, meg hát semmi közük hozzá. Sőt nem egy nőtől dicséretet is kaptam és tuti nem hazudtak mert ismerem őket. Flip-flopban én se mozdulnék ki, a lényeg nálam az, hogy ne kelljen zoknit és zárt cipőt viselnem a kánikulában.
2018. júl. 28. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!