Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiaktól kérdezném! Ti sem...

Férfiaktól kérdezném! Ti sem szerettek szandált hordani? Ciki? (Na nem zoknival persze. )

Figyelt kérdés
A barátomat nem tudom rábeszélni arra, hogy szandált vegyen fel, inkább sportcipőt hord 40 fokban is. Papucsot is csak strandra vesz fel. Tényleg nem "férfias"?
2012. jún. 23. 14:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23:52: marhaság. ha a cipő olyan mint a kesztyű, akkor tavasszal és ősszel miért nem papucsban jársz?
2012. júl. 1. 10:34
 12/23 anonim ***** válasza:
47%

Egy jó nedvszívó pamutzokni és egy zárt szellős sportcipő vagy egy bőr belsejű cipő sokkal jobb párosítás, mint nyitott papucsban, szandálban dagasztani a port, homokot. Sőt, zokni nélkül egy papucs talpával érintkezve ezerszer jobban bebüdösödik és olyan izzadt csuszkálóssá válik a láb, mint zokniban és egy jó cipőben.

Én tényleg megéltem úgy 40 évet (f), hogy óvodás koromon kívül sosem volt nyitott elejű lábbelim és soha semmiféle problémám ebből nekem nem származott. Nekem sokkal kellemetlenebb, ha nagy ritkán mezítláb vagyok itthon papucsban. Akkor aztán izzad, koszosodik, büdösödik a láb igazán...

2012. júl. 1. 18:40
 13/23 anonim ***** válasza:

Érdekes, a nők nem panaszkodnak, hogy csúszkál a szandálban a lábuk. Mert nem is csúszkál!

Egy ápolt láb nem büdösödik műbőrben sem.

2012. júl. 1. 20:10
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
Én 30 éves pasi vagyok a szandált szeretem használni, nejlonharisnyával, bármennyire is fura, nekem így jó.
2012. aug. 6. 23:21
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
Nos szögezzünk le valamit. Egy komoly férfi , hosszúnadrágot és fedett cipőt hord még nyáron is! Hogy miért? Azért mert már nem gyerek , és kinőtte ezeket a dolgokat , ugyanúgy, ahogy pizsamát se igen hord már úgy 10 éves kor után. A papucs maradjon meg otthonra meg a vakációra! És örülj neki , hogy nem tudod rábeszélni , nagyobb baj lenne ha le kellene beszélni!
2012. aug. 14. 22:00
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó: Mi a fészkes francért nem hordhat egy felnőtt férfi pizsamát?! Eszem megáll...
2012. aug. 15. 22:57
 17/23 anonim ***** válasza:
26%
Hát szerintem elég gáz , dehát mindegy , lehet lepontozni , hozzászoktam már , hogy mostanában tombol az igénytelenség , hordjunk tornacipőt , szandálkát , rövidnadrágot , amiben férfiként stílusosan megmutathatjuk a borotvált lábszárunkat , ha ez kell , nekem mindegy , én kitartok a szövetnadrág meg a bőrcipő mellet ;)
2012. aug. 16. 09:51
 18/23 anonim ***** válasza:
95%
Tornacipő? Rövidnadrág? Szandál? Ezekkel sem értem, hogy mi bajod van. Nem minden igénytelen ám, ami neked speciel nem tetszik. Igénytelen az, aki büdös, koszos...stb. Hogy egyeseknek ez a legnagyobb bajuk, hogy ki mit vesz fel, és ez alapján ítélkeznek... Mindenki azt hord, amit akar (persze a közszeméremsértés, meg a trágár, sértő feliratú ruha kivétel, tehát azért a józan ész határain belül), éjszaka meg főleg hadd aludjon az ember fia olyan öltözékben, ami neki tetszik. Könyörgöm, mért kell még ezt is korlátozni? Nincs elég bajunk, még külön problémákat is csinálunk magunknak?
2012. aug. 16. 13:00
 19/23 anonim ***** válasza:
5%
A pizsamát csak azért írtam , mert 10 férfiből 8 15 év felett bizton merem állítani,hogy nem hord. (az ismerettségi körömbe még senki nem vállalta,azok közül akikkel beszéltünk ilyenekről) Az meg , hogy a szőrtelenlábú , rózsaszinpólós , idióták irritálnak az a legtermészetesebb dolog. Na , de nagyon elkanyarodtunk a témától. Nálam a szandál is olyan mint a pizsama , egy idő után ki kell nőni. Nézz meg egy bankárt mondjuk , hogy öltözködik , az legyen az etalon.
2012. aug. 16. 16:54
 20/23 anonim ***** válasza:
95%

Egy bankár sem valószínű, hogy a szabadidejében úgy öltözködik, mint a munkahelyére.

Pizsamát meg azért nem hord sok férfi, mert egyszerűen nem lehet normálisat kapni olcsón.

Külföldön, pl. az Egyesül Királyságban jobbnál-jobbak vannak elérhető áron.

Ugyanez nőiben is, bár tudom a kérdés nem a női pizsamákra vonatkozott, de Mo.-on abból sem lehet szépet kapni, vagy csak csillagászati összegekért.

Igaz, a kinti férfi pizsamáknak "lounge set" a neve. Gondolom azért, mert szégyellik a felnőtt férfiak a pizsama kifejezést. :D De hogy miért, nem tudom. Semmi ciki nincs benne.

Nyilván a legnagyobb hőségben nem kell, hogy pizsamát vegyenek fel a férfiak, bár vannak családok, ahol megy a légkondi, illetve ahol télen nem szeretik túlfűteni a hálószobákat, ott igenis jól jön a "lounge set" pasiknak is.

Nem is beszélve a családapákról, milyen már, hogy esténként, ha már megfürdött, de még együtt van a család, folyton alsógatyában mutatkozik? Olyankor is jó, ha nem félmeztelenül mászkál, hanem van rajta pizsama. Ízléstelen is lenne, pláne ha kamasz lányka van a családban.

2012. aug. 16. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!