Férfiaktól kérdezném! Ti sem szerettek szandált hordani? Ciki? (Na nem zoknival persze. )
Egy jó nedvszívó pamutzokni és egy zárt szellős sportcipő vagy egy bőr belsejű cipő sokkal jobb párosítás, mint nyitott papucsban, szandálban dagasztani a port, homokot. Sőt, zokni nélkül egy papucs talpával érintkezve ezerszer jobban bebüdösödik és olyan izzadt csuszkálóssá válik a láb, mint zokniban és egy jó cipőben.
Én tényleg megéltem úgy 40 évet (f), hogy óvodás koromon kívül sosem volt nyitott elejű lábbelim és soha semmiféle problémám ebből nekem nem származott. Nekem sokkal kellemetlenebb, ha nagy ritkán mezítláb vagyok itthon papucsban. Akkor aztán izzad, koszosodik, büdösödik a láb igazán...
Érdekes, a nők nem panaszkodnak, hogy csúszkál a szandálban a lábuk. Mert nem is csúszkál!
Egy ápolt láb nem büdösödik műbőrben sem.
Egy bankár sem valószínű, hogy a szabadidejében úgy öltözködik, mint a munkahelyére.
Pizsamát meg azért nem hord sok férfi, mert egyszerűen nem lehet normálisat kapni olcsón.
Külföldön, pl. az Egyesül Királyságban jobbnál-jobbak vannak elérhető áron.
Ugyanez nőiben is, bár tudom a kérdés nem a női pizsamákra vonatkozott, de Mo.-on abból sem lehet szépet kapni, vagy csak csillagászati összegekért.
Igaz, a kinti férfi pizsamáknak "lounge set" a neve. Gondolom azért, mert szégyellik a felnőtt férfiak a pizsama kifejezést. :D De hogy miért, nem tudom. Semmi ciki nincs benne.
Nyilván a legnagyobb hőségben nem kell, hogy pizsamát vegyenek fel a férfiak, bár vannak családok, ahol megy a légkondi, illetve ahol télen nem szeretik túlfűteni a hálószobákat, ott igenis jól jön a "lounge set" pasiknak is.
Nem is beszélve a családapákról, milyen már, hogy esténként, ha már megfürdött, de még együtt van a család, folyton alsógatyában mutatkozik? Olyankor is jó, ha nem félmeztelenül mászkál, hanem van rajta pizsama. Ízléstelen is lenne, pláne ha kamasz lányka van a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!