Férfiaktól kérdezném! Reggel felébredtek, kinéztek az ablakon, és egy hatalmas ponyvát láttok felirattal! Ötletek?
Figyelt kérdés
Milyen vicces szövegnek örülnétek ha rá lenne írva valami?:)Jó ötletnek tartanátok?Célom a tréfálkozás,tehát semmilyen "szeretlek" és hasonló társai:)Nők véleményére is kíváncsi vagyok persze.2011. jan. 27. 19:47
1/11 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdés lényegét :) Mármint ez konkrétan valakinek szólna, vagy csak úgy a szomszédoknak? :) Mert ezek ismerete nélkül nehéz válaszolni.
2/11 anonim válasza:
párom (26/F) nyúlna a cigijéért és a koffeinadagjáért,és közben morcosan megjegyezné,hogy milyen idióta talált már ki valami hülyeséget...
nincs at a szöveg aminek örülne egy ponyván (kivéve ha az,h övé kamionostól:)
3/11 anonim válasza:
Vidd le a kutyát sétálni! vagy:mosolyogj! vagy tornázz!1-2, vagy:vedd le a pizsamádat/hálóingedet/!
4/11 A kérdező kommentje:
Persze,konkrétan a barátomnak,kissé messze lakunk egymástól,de meg szeretném viccelni valahogy:)
2011. jan. 27. 19:55
5/11 anonim válasza:
Nőként én ezt a plakátos/ponyvás dolgot csak úgy tudom elképzelni, hogy pl. a párom így kérje majd meg a kezem :) egy ponyvára ráírva a kérdést :)
De azt is csak úgy, ha "nagyvonalúan" tenné a férfi: pl. az Eiffel-torony lábazatára feszítve, vagy Velencében :D Na jó, lehet bármely Magyarországi nevezetesség, szép, romantikus hely is :)
6/11 A kérdező kommentje:
19:54 Most értettem meg amit írtál...:D Azt hittem hogy nekem írod,hogy inkább ilyesmikkel foglalkozzak..:D
2011. jan. 27. 19:57
7/11 anonim válasza:
Helló szép jó reggelt! biztos hogy jókedvre derülne tőle
9/11 anonim válasza:
"Ugye tudod, hogy holnap ilyenkor nekem készíted a reggelit? :)"
10/11 anonim válasza:
Az a gyereked lesz szöveg igen nagy :D Vagy mondjuk ez: Mit kérsz reggelire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!