85000Ft-ből lehet ruhatárat újítani? :D
Figyelt kérdés
Pasas vagyok és 19 éves :D Csak kíváncsi vagyok hogy szerintetek mennyire lehet sikeres az elképzelésem :D :D2012. jún. 9. 17:05
1/8 anonim válasza:
Ennyiből lehet :)
Olyan alapdarabokat vegyél, amik sokáig bírják. Pár jó farmer, pólók, pár ing, cipő.
Ha tudsz, akkor tudatosan vásárolj. Ne csak azt nézd, hogy hú ez de jól néz ki megveszem, hanem próbálj meg úgy vásárolgatni, hogy a cuccok harmonizáljanak együtt.
2/8 anonim válasza:
85.000-ből? Persze. Szerintem még a feléből is...
3/8 anonim válasza:
Ez a márkától is függ :D De egy ilyen normális, laza, sportos márka esetén szerintem tetőtől talpig fel lehet öltözni ennyiből.
4/8 anonim válasza:
Persze,ha nm vagy márka függő és nem 20000nél kezded a cipővásárlást. Olyan ruhákat vegyél,amiket fel tudsz mivel venni.
5/8 anonim válasza:
Én 10 000 Ft-ból föl tudnám újítani a ruhatáramat.
6/8 anonim válasza:
Én ennyi pénzből annyi ruhát vennék, hogy akár egész életemre elég lenne.
7/8 anonim válasza:
85000 bazi sok pénz csak ruhára. ha jó helyeken vásárolsz, találsz leárazásokat, 30 ruppóból veszel 2 cipőt, 1 nadrágot, 2pólót meg 3 inget...
8/8 anonim válasza:
én több zsák ruhát tudnék venni ennyi pénzböl ,föképp ha nem horribilis áron veszek 1db ruhát ,cipöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!