20ezer forintból lehet venni egy tavaszi/nyári ruhatárat?
Figyelt kérdés
2-3 bermuda+ pár pólo belefér?
Aréna plázában
2012. ápr. 28. 15:31
1/12 A kérdező kommentje:
hol a legolcsóbbak ott a pólok?
15F
2012. ápr. 28. 15:35
2/12 anonim válasza:
nem tudom de miért nem nézek körül outletekben meg kinaikban? ott is vannak tök jo cuccok én épp most vásároltam be két nagy szatyor ruhát ezerért.van benne fehérnemü, nadrág, hosszu meg rövidujju is.összesen vagy 15db cucc
5/12 A kérdező kommentje:
nálunk a kínaiba 2-3000ezer egy sima pólo ,meg 4-5 ezer egy farmer
2012. ápr. 28. 15:41
6/12 anonim válasza:
az is igaz...a mi kinaink is drágább mint az outlet. az outletben 1000 -1700ig vannak felsök,meg szabadidönacik. nincs nálatok vmi outlet?
7/12 anonim válasza:
Arénában max 2 db ruhát tudsz venni egy húszasból. Nemrég voltam ott, 2 fürdőrucit meg 1 cipőt vettem 18e-ért... Kínaiban jól be lehet vásárolni egy ennyi pénzért.
9/12 anonim válasza:
Turkáló esetleg? Ott ha kilóre veszed, 3000 egy kiló, szóvad kb 6.6 kiló ruha jön ki belőle....
10/12 anonim válasza:
hát...fiú cuccokat nem szoktam nézni,de pl női toppok 1500-tól vannak,vannak gatyák 3000-ért,rövidnacik 2500-ért is....szal ha srácoknál is ilyenek az árak akklehet,de ezek csak egyszerűek,semmi extra szabás v minta...(azok már felmehetnek 4-5000/felső-ig is:/)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!