8. osztályos lányok! Holnap megyek ruhatárat újítani, mert kb mindent kinőttem. Mik az alapdarabok?
150cm-es duci lány vagyok, magassarkú kizárva. A kérdésbe a cipő nincs beleértve, az van: fekete sportcipő, de nem úgy néz ki mint a tesicipő de nem is úgy mint a converse.
Pl milyen szoknyát vegyek vastag combra? (A sötétkék hosszú farmer már megvan)
Pólónak milyen minta, milyen szín? (a feliratos nem jó, d ebármi más)
Esetleg tunikát vegyek, és ha igen, akkor milyet?
Bocs, de a függőleges csíkú póló ronda, max a blúz/ kockás ing, pl nagy/kicsi minta..... Manapság a lányok pólóján milyen minta menő és mi nem??....
Azért köszi, hogy megosztotatd tanácsod, elvégre azért írtam ki a kérdést
ha duci vagy akkor sok sok fekete és sötét ruha.
Farmer + nadrágokból hosszú semmiképp rövid szárú mert az rövidít.Hosszú bő pólók esetleg.
Csíkokat + pöttyös dolgokat hanyagold.
Ne viselj olyan dolgokat amik valahol elvágnak.Gondolok itt a bolerókra lábmelegítőre vagy hosszú szárú csizmákra.
Szoknyából olyat ami bő nem pedig feszes.
Póló lehet feliratos,de nem csillogós tucat kínai.
Lehet rajta akármi de ha még olcsó is nézzen ki jól és ne legyen műszálas,mindenképp legyen pamut.
Színek- fekete fehér. esetleg hosszú egyszínű ingek, világos rózsaszín fekete fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!