Nyárra szeretnék "ruhatárat" váltani. Valaki adna tippeket?
Figyelt kérdés
Most lazán öltözködöm, tornacipő, farmer meg valami póló. De nyárra szeretnék valami csajosabb öltözködést? Szóval tudtok adni valami tippet?
Tetszenek az ilyen szoknyák, de még sose hordtam ilyet, úgyhogy egy kicsit bizonytalan vagyok. Nem vagyok túl magas, majdnem 160 cm, szóval jól állna egy ilyen szoknya, mondjuk balerina cipővel?
Előre is köszi a segítséget! ^^
2012. máj. 1. 14:17
1/5 anonim válasza:
Szerintem tuti jól állna. Egy kisebb magassarkút is felvehetsz hozzá ha gondolod persze olyat amibe tudsz járni, ha tetszik. De szerintem a Balerina cipő is megfelel.
2/5 anonim válasza:
sztem is jól állna. jó gondolat, h szeretnél lányosabban öltözködni, többi nőtársad is követhetné a példádat :)
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Oh, köszönöm szépen mindenkinek. Utolsó- a mellény és a nyaklánc jó ötlet! :)
2012. máj. 1. 16:22
5/5 anonim válasza:
Szia! :)
Idén a minél szinesebb ruhák a divatok:) Telitalpú szandál esetleg. Nézz szét a Bershkában vagy a Tally Weijlbe! Ott mindig jó dolgok vannak! Remélem tudtam segíteni. :) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!