A szilikon pánt ciki? Hogyan viselitek a spagettipántos felsőket?
Annyira nem csúnya ha kilátszik a pánt.
Egyébként pedig nem ciki :)
(:
Nem olyan vészes, ha látszik:)
De ha nem túl nagy a melled, használhatsz pántnélküli melltartót is.
nyakbaakasztós szilikonpánt
ha legalább vállig ér a hajad,nem is látszik
egyébként én simán hordom,ciki vagy sem,nem érek rá azzal bibelődni hogy kilátszik vagy sem
akinek nem tetszik,ne nézze
25/N
Szerintem a szilikonpánttal nem kapcsolatban nem arról van szó, hogy ki ment a divatból, ugyanis sose volt divatos, sőt egyenesen undorító és nem valami higiénikus. Én sajnos az utcán csak besárgult, igénytelen, izzadságtól lecsúszó pántokat látok...
Szóval vagy a felsővel nagyjából megegyező, vagy hozzá passzoló melltartót (pántot) viselj, vagy pánt nélküli melltartót. Az utóbbi a legjobb megoldás, főleg ha közepes vagy kicsi a melled, mert ha nagy, akkor nem biztos, hogy megtartja.
Azelőtt én is szilikonpántot hordtam, de nem volt vmi kényelmes (bevág, tapad), meg gyakran kell cserélgetni, hamar besárgul.
Azóta váltottam pántnélküli meltartóra. Sokkal esztétikusabb, kényelmesebb, praktikusab.
És szebben is tart. :)
Hát kinek mi fér bele az ízlésébe, vagy ízléstelenségébe ugye. :D Nekem nem tetszik személy szerint.
Pántosakat vagy pánt nélküli melltartóval hordok, vagy hasonló/ugyanolyan színű melltartóval. Persze figyelni kell, hogy ne legyen koszos, agyonmosott, kinyúlt, stb, mert az megint nem szép látvány. :D
X hátúakhoz meg van olyan melltartóm, aminek egész középen van a pántja, vagy ha lecsatolható pántos a melltartó, akkor szimplán megkeresztezem hátul a pántot, vagy van olyan kis műanyag izém, amit direkt erre találtak ki. Ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!