Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azt nem értem, hogy mi a ciki...

Azt nem értem, hogy mi a ciki a bordás pamutharisnyanadrágban?

Figyelt kérdés
Már lemondtam róla amikor ez év februárjában megláttam egy ruházati boltban egy drappszínűt,és nem akartam hinni a szememnek.Egy pillanatig sem tétováztam azonnal megvettem,még a méret is stimmelt.Szoknyával,cipővel,csizmával szoktam hordani.Az egyik munkatársam,meg a szomszéd is azt mondta,hogy erre a harisnyára inkább húzzak nadrágot,mert ma már ez nem módi.Csakhogy divat ide-oda,nekem ez tetszik és nem értem miért baj,hogy ezt a fajtát szeretem?Olyan szörnyen nézne ki?Na én azt nem hiszem!Természetesen a jó időre való tekintettel már nem használom,majd ősz vége felé.

#póló #bőrruházat #szegecselt bőr
2012. ápr. 28. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha jól érzed benne magad, hordd! Legalább nem jön szembe minden második nőn :). Egyébként szerintem sokkal cikibb 12 éves kor felett cicanadrágot hordani! Ma is tele volt az utca ilyen esztétikai környezetszennyezéssel. De ez csak az én véleményem. akinek azt tetszik, hordja azt!
2012. ápr. 28. 22:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,de amiről szó volt és hordom annak van lábfeje.Tehát az harisnyanadrág.A cicanadrág az nagyon -nagyon vastag,nagyobbak a bordái és nincsen lábfeje.Ezért zoknival lehet felvenni,de én ezt nem használom.Nekem ez már túl öregasszonyos lenne.
2012. ápr. 29. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!