Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Próbálkozzak ruhát bevinni...

Próbálkozzak ruhát bevinni turkálóba, amit nem tudok máshol, másnak eladni? Vagy ciki? Új ruhák, nekem nem jók, és a kutyának sem kell.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 12:18
 1/7 anonim ***** válasza:
A turkálóban nem vesznek be használt ruhát magánszemélyektől. azt bizományinak hívták, de már nem annyira van ruhabizományi.
2012. ápr. 24. 12:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem szoktak magánszemélytől vásárolni. Én a használt ruháimat a Máltai Szeretetszolgálatnak szoktam bevinni. Ha mindenképpen pénzt akarsz érte kapni, akkor hirdesd meg a Vaterán.
2012. ápr. 24. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a Vöröskeresztnek szoktam bevinni. Milyen ruhákról, mekkora méretben lenne szó?
2012. ápr. 24. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ruhabizományit keress. Nem sok van belőle, de előfordul. A mi városunkban pl. van egy, ugyanúgy néz ki, mint egy sima turi, de bizományi.
2012. ápr. 24. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, kérdező, de reménytelen... a Vatera annyira nem megy, ha nem te vagy Pussymacska_v hogy semennyire xD
2012. ápr. 24. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDD Előző, én is pont erre gondoltam :DDD Tanácsot kéne kérnem tőle, én alig valamit adok el, amit igen, azt is tök olcsón, és Zara, Orsay, stb ruháról van szó, neki meg a sz*r minden kínaiban 2500-ért megtalálható felsője már 6800 Ft-nál járt, amikor láttam. Na mindegy, kedves mindenki, próbálkozni kell és kitartónak lenni, előbb-utóbb megveszik ám a Vaterán. Turiban nem fogják bevenni.
2012. ápr. 24. 16:13
 7/7 n.zsani. válasza:
90%
A titok nyitja: ha felsőt adsz el,fotòzd magad mellette tangába, ha nacit, akkor egy szàmmal kisebb melltartòba.Egy mellplasztika se árt.Ez dob az üzleten.Bár tényleg jó nő.
2012. aug. 7. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!