Előfordult olyan eset, hogy szülés utána a kórházba a látogatók, rokonok, valami"ciki"dolgot, kaját, bármit akartak bevinni?
A kórházba kaptunk kismama csomagot. Abban is volt sör.
Jót tesz a tejserkenésnek.
ellenkezője :
édesanyám aki a munkája miatt épp hogy be tudott ugrani hozott gyümölcsöt és üditőt
anyósom aki a városban lakott és a fia naponta hozhatta volna be hozzám csak egyszer jött és nem is hozott nem is küldött semmit... - rosszul esett de ez van inkább nem hánytorgattam fel ---
a férjem hozott ezt-azt
nem voltak igényeim volt egy karton Ja-a vizem meg kekszek mert már reggeli elött éhes voltam és szoptatós tea granulátumom igy elláttam magam.
Én csak mosóport kaptam.... sört nem!
nem is szeretem
Nekem is volt alkoholmentes söröm, úgyhogy nem mond butaságot a nagymamád. Aranyos asszony lehet. :)
Ami nekem viszont katasztrófa volt, az az volt, amit Após behozott. Egy tejszelet, amit már hónapok óta meg akartam kóstolni, csak sajnáltam rá a pénzt. És köztudott, hogy a tehéntejtől fájhat a pici hasa, úgyhogy a tejszeletet a férjem ette meg. A babám hasa nem fájt tőle, csak az én szívem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!