32-hetes vagyok és még semmit nem csináltam. Pedig mindenem megvan. De én nagyon babonás vagyok, ciki? Szerintem ezeket a dolgokat szülés után is eltudom intézni, gyerek ruha mosás, stb.
a dokim azt mondta jó ha 38 hét végéig bírom, ennek ellenére 37 hetesen államvizsgáztam,
másnap elmentünk beszerző körútra, és az azt követő héten babaruha mosással, rendszerezéssel foglalkoztam.
mivel a dolgozóból lett a gyerekszoba, még az átalakítás is ránk várt, szerencsére a férjem sok mindenhez ért, egy hétvégén elkészült a babaszoba
a babó pedig 41 hét végén is csak sok-sok orvosi biztatással született meg, indították a szülést
bár én az utolsó pillanatban csináltam mindent, szerintem babonaságból ezeket a dolgokat nem előre elvégezni
felelőtlenség
szülés után, amikor ismerkedsz az anyasággal, egy másfajta felelősséggel, kisebb gondod is nagyobb lesz a mosásnál-vasalásnál
inkább ha a babád alszik, pihenj le te is, nagyon jót fog tenni, a tejtermelésre is serkentőleg hat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!