Melyik a gázabb? Ha a tanga villan ki egy szűk farmerból lehajoláskor, vagy ha a fenék?
Minkettő überciki. :D A fiú haverjaim szeretnek az ilyen csajokon feltűnően röhögni, pedig már kinőtték elvileg a kamaszkort. xD
Ha muszáj, inkább a bugyi. De gimiben volt egy osztálytársam, akinek vagy a valaga, vagy a bugyija mindig kilógott. Próbáltunk beletalálni papírgalacsinokkal pl. :D De a ciki az volt, amikor 3 egymás utáni napon lógott ki ugyanaz a bugyi... :/ Pedig egy igazi kis plázacica volt a csaj. Blehh.
a tanga mért lenne rendben? ha jó csajon van, akkor mért lenne rendben? szerintem igénytelen és közönséges mindkettő. a kérdés ezen cikk láttán merült fel (remélem, jó a link); eztkeremkaracsonyra.blogspot.com/2010/05/fenektapasz.html?m=1
utolsó, ezen jót mosolyogtam ((:
Bizonyos ruhadaraboknál elkerülhetetlen,hogy kivillanjon a bugyi,ha a viselője leül vagy föláll,azzal még nincs is baj.
De ha a feneke látszik ki az nagyon gáz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!