Miért van az hogy az osztálytársaim odáig vannak a Vans cipőiktől, és csókolgatják őket?
Figyelt kérdés
Engem piszkálnak azért, mert én nem olyat veszek fel... Nem szeretem a deszkás cipőket ez minden. Na de, ő vidáman tapos az én cipőmre, és mikor én is rátaposok, akkor nekiáll hisztizni, és csókolgatja... Nem szeretem a nagy, deszkás cipőket, ezért nem veszek olyat, de ez miért baj?2009. jún. 20. 17:17
11/13 anonim válasza:
Azzal még nem lenne gond, hogy milyen márkájú cipőt vesznek, de azzal már ige, hogy miért bántják azt, aki nem olyat vesz, ami nekik tetszik...Ez szánalmas. Ebből csak az derül ki mennyire gyerekes gondolkodásúak. Hordj nyugodtan olyan cipőt ami neked tetszik. Én se vennék fel ilyen cipőket, mert nem a stílusom, és miért kéne mindenkinek egyforma stílusúnak lenni? Ha pedig csókolgatják a cipőjüket, akkor röhögd ki őket. Ezek az emberek csupán emberi roncsok...Ha egy cipőt csókolgatnak, ott komoly problémák vannak hidd el nekem! És légy büszke magadra, hogy te ilyen egyéniség vagy!!!
12/13 anonim válasza:
Annyira sajnálom az ilyen embereket. :(
Az a baj, hogy az efféléknek nem igazán lehet bármit is megmagyarázni.
Én nagyon szerettem a Converse-t, de amióta átvette a nike és vettem egyet nyárra vhogy már nem ugyanaz. Nem érzem azt, mint régen, hogy úgy pattogok benne. :(
13/13 anonim válasza:
én szeretem a vans deszkás cipőket .. stb de azért ez máár mégis csak tulzáás ! :D nefoglalkozz velük majd kinövik, csak a tipikus elkényesztetett pitsák ! :D 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!