Miért cikiznek az osztálytársaim, ha harisnyanadrágot veszek fel?
Figyelt kérdés
2008. nov. 6. 22:26
1/21 Sexylady válasza:
Lehet hogy az összeállítás nem éppen a legjobb. próbáld meg jobban összeállítani a ruháidat úgy hogy a stílusodat is tükrözzék.
2/21 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem! Elég jó a stílusom. Van egy világosbarna bársony rövidgatyóm és ahhoz mindig világoszöld nejlonharisnyát veszek fel. Ezzel mi a baj?
2008. nov. 6. 22:44
3/21 anonim válasza:
Szia!
Ha világoszöld a nejlonharisnya, a nadrágod ( vagy nem emléxem mid, szoknyád?! ) barna, akkor az jól nézne ki szerintem, ha a felsőd zöldes lenne, a kardigánod szintén barna, a cipőd is barna! Vagy nem tudom...
De amugy, lehet azért cikiznek, mert csinos vagy és irigyek. Ez is sokszor előfordul!
4/21 anonim válasza:
ne hallgass rájuk, azt vedd fel ami neked tetszik,az összes embernek úgysem fogsz tudni megfelelni, nehogy már miattuk érezd szarul magad.. mellesleg ez az összeállítás jól nézhet ki, ahogy elképzeltem, csak tényleg figyelj az összhatásra, és a kiegészítőkre.
5/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért cikiznek folyton, azért mert fiú vagyok?
2008. nov. 7. 17:00
6/21 anonim válasza:
Naaaa már megint egy hülye poén ez? Ha nem akkor bocsi, de ez nekem egy kicsit abszúrd!!!!!!!!!!!!!!!!!
7/21 anonim válasza:
Neked is jogod van ahhoz, hogy azt vegyél fel, amiben jól érzed magad. Bár nem ismerlek, de sztem nincs gond az izléseddel! Ha tetszik a ruha és fiú vagy, akkor sincs semmi gond. Vállald fel és kész....
9/21 anonim válasza:
Segglyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúk
10/21 anonim válasza:
ha téll fiu vagy.akk lehet h azért nem tetszik nekik mert furcsálják.mert ők a divat után mennek.te meg azt hordasz ami neked tetszik.csak így tovább.hord azt amit akarsz és ne azt ami mások szerint jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!