Lehet kapni olyan harisnyanadrágot, ami deréknál jóval feljebb ér?
Az átlagos(tehát nem mintás stb) harisnyák nagyrésze ilyen. Az márka és típus függő, h meddig ér fel,de hasközéptől honaljig széles a skála, sztem ezt csak kitapasztalni lehet. Egyszer vettem egy olyan harisnyát(nem szándékosan), amit tényleg a hónaljamig bírtam felhúzni(tescos F&F, asszem zöld), utána nem győztem visszahajtogatni, h a szoknyám dereka takarja.
Am megkérdezhetem, h mért keresel ilyen harisnyát? Csak mert általában arra szoktak törekedni, h minél kevésbé lógjon ki a harisnya dereka a szoknya, nadrág alól. Na erre mondjuk vannak a csípő harisnyák, de hogy direkt széles legyen egy harisnya derékrésze, ilyet még nem hallottam, pedig nagy harisnyafogyasztó vagyok...:D
Én is szeretem, ha a derék része hosszú a harisnyanadrágnak, de szerintem ennek nincs pontos neve, max az, hogy "nem csípő harisnyanadrág".
A "C und A"-ban lehet kapni XXL méretű 50 és 70 denes microfibrás harinacikat, azok ilyenek! Nekem a magasságom miatt kell a nagy méret, és az XL és XXL méretűnek eléggé feljön a nadrág része! :-)
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!