Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az hogy az osztálytá...

Miért van az hogy az osztálytársaim odáig vannak a Vans cipőiktől, és csókolgatják őket?

Figyelt kérdés
Engem piszkálnak azért, mert én nem olyat veszek fel... Nem szeretem a deszkás cipőket ez minden. Na de, ő vidáman tapos az én cipőmre, és mikor én is rátaposok, akkor nekiáll hisztizni, és csókolgatja... Nem szeretem a nagy, deszkás cipőket, ezért nem veszek olyat, de ez miért baj?
2009. jún. 20. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

:DDD

huuhh.

ez tök vicces, az előbb egy olyan kérdés volt, vagyis tegnap talán, hogy a macskánkat miért puszilgatjuk :DD

Hát elég bunkó, hogy a cipődön jár:( nem is tudom mit kéne csinálni.. talán leketchupozni, hogy legyen mit lecsókolgatni róla..

2009. jún. 20. 17:22
 2/13 A kérdező kommentje:
Ha most valakinek az jönne be, hogy a család anyagi helyzete... nem, egyáltalán nem erről van szó, nekem is vannak márkás cuccaim, na de utálom ezeket a cipőket...
2009. jún. 20. 17:29
 3/13 anonim ***** válasza:
jézusom na ezek a csajok már komolyan betegek....XD
2009. jún. 20. 18:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
fúj na és ha belelépnének vmi állatürülékbe v ilyesmi akk megpuszilgatnák??hehe ezek őrültek
2009. jún. 20. 18:46
 5/13 anonim ***** válasza:

huuhhh --.--"

én igazábol deszkáscipő-mániás vagyok. csakhogy. utálom azt ami márkás (vensz, dííszííí, etnieesz.. --.--") mert nem akarok tömegember lenni és sztem semmi gáz nincs abban hogy nemvagyok újgazdag. :S teljesen kiborít, hogy egyesek mit nem képzelnek már magukrol...?! engem is ba*ogattak 1 darabig de én lesz*rom a fejüket. :S szánalmas. :S

2009. jún. 20. 21:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát szólj be nekik, hogy ők milyen tucatpéldányai az emberiségnek.....:D Nem aranyból van az, hogy csókolgatni kellene...

15/L

2009. jún. 20. 22:38
 7/13 anonim ***** válasza:
Csókolgatja? Én jó sz@ros lábbal rálépnék a cipőjére, azt aztán nyalogathatja is akár. Ha meg az én lábamra lépkedne vki huzamosabb időn keresztül, akkor biztos belerúgnék. Amúgy szerintem "agyilag sérült" az ilyen ember.
2009. jún. 21. 00:57
 8/13 anonim ***** válasza:
2009. jún. 21. 11:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyon, de nagyon szánalmas. Tényleg taposs rá, ha meg nyávog, vágd pofán :D Na jó, nem adok ilyen tanácsokat. Nem tudsz mit tenni sajna...Csak sz*rd le őket.

Egyébként hagyjátok már ezt az újgazdag dumát, nekem is van Vans cipőm (nem mellesleg ilyet eddig még senkin nem láttam...nem deszkás cipő, azt hiszem SK8-hi, természetesen magát a formát már elég sok emberen, de ilyen mintájút nem), és nem azért vettem, hogy jaj Vans, kinőttem már ebből a gyerekes hülyeségből. 1.: tetszett, 2.: karácsonyi ajándékként vettem magamnak 3.: tartósabb, mint a kínais cipők (mielőtt megint kezdődne az újgazdag-duma, elég sok kínai cipőm van, nem vagyok állat, és mégsem bírják ki elég ideig). Ja, és egyáltalán nem vagyunk gazdagok, sőt. Látom én is ezt a rakat majmot (fel is kötném őket az első fára), de ne általánosítsatok már. :)

2009. jún. 21. 13:47
 10/13 A kérdező kommentje:
utolsó: egész jó ami neked van, de én inkább a többiekhez képest lányosabb vagyok, annak ellenére, hogy nem járok plázázni, nem sminkelem magam, és tanulok :D
2009. jún. 21. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!