Hogy beszéljem rá a barátnőmet a miniszoknyára?
Elnézését kérem a Doktor Úrnak :D
De továbbra is az a véleményem amit eddig írtam. Csak meglepő, hogy egy egyetemre járó srácnak ilyen problémái vannak. Persze most nektek itt a tavaszi szünet...
Mifelénk a Duna túlpartján még az sincs. Sőt... Bmeg, ha tudnád. Mifelénk még lányok sincsenek :( Szal örülünk, ha a 6-os villamoson egy lány rámosolyog néhanapján a nyócdioptriás szemüvegünkre :D
Én is kíváncsi vagyok a szép lábakra, de ha tudod hogy szép lábai vannak akkor mit akarsz még? Azt, hogy a világon minden férfi tudja? Jó hogy nem írod ki a fbjára, hogy "HAHÓ EMBEREK, NÉZZÉTEK MILYEN JÓ LÁBA VAN ENNEK A CSAJNAK".
A jó lábak hosszú szoknyán át is látszanak, és naciban is látszanak. Azzal meg hogy beszólsz neki, olyan mintha nem fogadnád el és meg akarnád változtatni. Főleg hogy olyanra akarod változtatni, ami éppenhogy nem akar lenni, mert mondta hogy az qrvás (és ebben igaza van)
De vitázhatunk még naphosszat :D
Akkor miért nem becsülöd? Persze meg lehet vele beszélni, de ha nem akarja, ne erőszakold rá. (Szeritnem elég egy combközépig érő farmernadrág is, valami hihetetlen jól néz ki akármelyik nőn, sőt a kicsit husosabbakon azonnali durranást okoz nálam).
Vagy vegyél neki te valamilyen divatosabb ruhákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!