Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy beszéljem rá a barátnőmet...

Hogy beszéljem rá a barátnőmet a miniszoknyára?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt, gyönyörű lány, kifogástalan alakja van, csodálatosan formásak a lábai, de mégis mindig hosszú szoknyát (jóval térd alatt érőt) visel, semmi könyörgésemre nem hajlandó minit felvenni. Normális ez a szokás egy 25 éves fiatal nőnél?
2012. ápr. 8. 23:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%

Már megbocsáss, de ezek nagyon szép szoknyák! Lehet, hogy UFO-nak nézel, de én nagyon örülnék, ha a barátnőmnek ilyen elegáns, nőies, visszafogott stílusa lenne!

Biztosan sokkal értékesebb emberileg is, mint a "mindent kidobó" lányok! Arról nem beszélve, hogy ezek a szép hosszú szoknyák sokkal dekoratívabbak, mint a kis mini francok! Örülnöd kellene, hogy ilyen különleges barátnőt fogtál ki!

20/f

2012. ápr. 9. 00:44
 12/27 anonim ***** válasza:
63%

Sztem a barátnőd egy kincs. Én tuti hogy boldog lennék vele és nem szólnék semmit az öltözködésére. Nekem az ilyen öltözködésű lányok tetszenek, a miniszoknya az olyan lotyós. Tudom, hogy az a divat, de ha van két lány, az egyik kihívóan öltözködik, a másik meg szolidan, akkor én a szolidat választom.

És sztem jól áll neki ez. Nem értem mi a bajod. Am a bnődet valahogy egy nagyon művelt és intelligens, egyetemet végző vagy már diplomázott nőnek képzelem, akinek saját egyénisége van, megvan mindenről a véleménye. Vagyis hogy az öltözködési stílusa alapján gyorsan erre a következtetésre jutottam. Én a helyedben megbecsülném és nem nyavalyognék, főleg nem szidnám a ruháit. Különleges lányt fogtál ki és ne elégedetlenkedj. Vagy lehet meg se érdemled... :D

21f

2012. ápr. 9. 00:46
 13/27 anonim ***** válasza:
27%

Mért, talán jobb lenne, ha nadrágban járna? Nem hinném, hogy az jobban tetszene. Pedig ma ez az általános sajnos. Úgyhogy inkább örülj, hogy ő nem olyan átlagos lány! Bár - hogy őszinte legyek - ha így állsz hozzá a dolgokhoz, hogy "fertelmes szoknya", ahelyett, hogy megdicsérnéd, hogy milyen jól néz ki benne, lehet, hogy meg sem érdemel téged!

Előző voltam.

2012. ápr. 9. 00:50
 14/27 anonim ***** válasza:

Bocs: "meg sem érdemled őt"-et akartam írni.

20/f

2012. ápr. 9. 00:53
 15/27 anonim ***** válasza:

Kár, hogy nincs ennek a leányzónak egy ikertestvére!

20/f

2012. ápr. 9. 01:05
 16/27 A kérdező kommentje:
Fogódzkodj meg, VAN NEKI IKERTESÓJA!!! De komolyan. Csak ő teljesen más, már csak azért is, mert fiú. :-))
2012. ápr. 9. 01:08
 17/27 anonim ***** válasza:
72%

Én is ritkán hordok miniszoknyát, mert tök megalázó, hogy minden pasi 13-99 évig megbámul, egyesek beszólnak, füttyögnek és ez baromi megalázó tud lenni...

Ha a barátnőd nem akarja ezt, akkor miért erőlteted rá??

Jellemző, hogy ti bele sem gondoltok, hogy ez milyen érzés, egyesekben semmi empátia nincs már csak azért sem, mert akkor nem csorgatnák ilyen feltűnően a nyálukat. Tisztelet a kevés kivételnek.

2012. ápr. 9. 01:21
 18/27 anonim ***** válasza:
58%

Srác, van egy művelt, diplomás, jólnevelt, visszafogott öltözködésű barátnőd. Mi a franc bajod van még ezek után?

Meg mégis, hogy jössz te ahhoz hogy leszóld az öltözködését. (Az rendben van hogy még a háttérben finoman tapogatózol, de nyilvánosság előtt vagy ismerősének nem kéne) Sztem nagyon vegyél vissza magadból, amikor vele vagy és nehogy valami rosszat mondj a ruháira vagy a stílusára, ha jót akarsz magadnak. Bár lehet jobb lenne, akkor talán esélyt kapna egy olyan fiúra aki jobban megbecsüli.

A szexis öltözködés főleg a paraszt és tahó lányok körében elterjedt. Ők próbálnak a nőiességükkel előbbre törni a társadalomban. A te bnőd nem ilyen és mégis nőiesen öltözködik.

De ha már itt tartunk, te milyen gyerek vagy? Hogy jöttetek össze? Csak olyan szűk látókörűnek tűnsz. Egy ilyen nő, akármilyen ruhában van, nekem szexis. Ha szkafandert vesz fel vagy pandamaci jelmezt és úgy megy dolgozni, akkor én büszke lennék hogy ilyen barátnőm van :D

És sztem a műveltség meg a jólneveltség maga után vonja, hogy egy lánynál, hogy kicsit konzervatívabban öltözködjön.

Sztem benned van a hiba, hogy nem találod szexinek az öltözködését :D De már föntebb mondta valaki, vagyis az írásából érződött, hogy neki a nadrág sem tetszik nőkön. Akkor most bennem van a hiba, hogy nem szeretem, ha egy lány ribis?

Segítek. Próbáld úgy látni őt, hogy ő egyéniség. Nem hat rá a társadalom. Más, mint a többi nő. Nem lehet irányítani. Más férfi nem látja úgy az idomait, ahogy te. Az öltözködése is olyan előkelős. Am sztem egy okos nő bármit vesz magára, akár háromréteg zsákot vagy mikulásjelmezt, az jóláll neki. Mert egy ilyen nő megteheti, hogy ne érdekelje, mit gondolnak róla, úgy öltözik, ahogy neki tetszik. És mégis veled van (:

2012. ápr. 9. 01:23
 19/27 anonim ***** válasza:
72%

Ja és miniszoknya alatt nem olyat értek, amiből a seggem is kilátszik, csak egy átlagos hosszúságút.

És még azt is hozzátenném, hogy nekem nincs extrán jó alakom, ha a barátnődnek az van akkor ő pláne mindent füttyögés céltáblája lenne..

2012. ápr. 9. 01:23
 20/27 A kérdező kommentje:
Hogy milyen gyerek vagyok és hol jöttünk össze? Hát az egyetemen. Mert elárulom: én meg hatodéves orvostanhallgató vagyok, nem suttyó falusi srác, aminek te nézel.
2012. ápr. 9. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!