Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csináltatok már ilyet? Gáz?

Csináltatok már ilyet? Gáz?

Figyelt kérdés

Már a randizás topicba kiraktam, de nem kaptam megfelelő válaszokat, várom itt: (18/L)

Múltkor egy sráccal randiztam egy plázában, majd annak a parkjában, nagyon szép idő volt. Szoknya, felső, nájlonharisnya és egy nem túl kényelmes magassarkú cipő volt rajtam. Nem gondoltam, hogy ennyit fogunk menni és egy idő után nagyon megfájdult a lábam, ekkor még a plázában voltunk. Megkérdeztem a srácot, hogy zavarná-e, ha levenném a cipőmet, mert fáj benne a lábam és hát nem igazán támogatta az ötletet, sőt azt mondta, hogy ha leveszem akkor ott hagy. Később már a parkban sétáltunk, itt újra bepróbálkoztam, de megint csak azt mondta, hogy nehogy levegyem! Ez most tényleg ennyire ciki lenne? Más csinált már ilyet? Még én se sétáltam soha mezítláb/harisnyában egy plázában, sőt még parkban sem, de nem gondolom, hogy ennyire gázos lenne. Aki csinálta már annak mik a tapasztalatai?

2012. ápr. 4. 15:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én már sok olyan csajszit láttam aki cipő nélkül harisnyában vagy mezítláb mászkált akár plázában akár utcán és az emberek nem törődtek különösebben vele ugyanis látták hogy fiatalok így nekik ez megszokott vagy nem olyan ciki dolog mint ha pl egy idősebb ember csinálná ugyanezt :) :)
2012. ápr. 5. 11:44
 22/28 A kérdező kommentje:
Sokat? :) hol, miért, hogy? :)
2012. ápr. 5. 11:50
 23/28 anonim ***** válasza:

Igen sokat de főleg tavasszal és nyáron.

Azt hogy mért azt nemtudom ...

2012. ápr. 5. 12:19
 24/28 anonim válasza:
Harisnyában még nem mászkáltam, de leginkább csak azért, mert sajnálnám, hogy tönkremegy...:) Mezítláb számtalanszor, a magassarkú nálam "munkaruha", irodában dolgozom, és mikor munka után még el kell menni bevásárolni, akkor bizony kegyetlen tud lenne, felpakolva ezer dologgal...:) Ilyenkor én rendszeresen leveszem. Volt, aki furán nézett, páran kedvesen mosolyogtak, de a legtöbb ember abszolút nem foglalkozik vele. Csak figyelj oda, hova lépsz...:) (És nyáron kerüld a fekete aszfaltot, én kamaszként egyszer megjártam, iszonyú forró tud lenni!!!)
2012. ápr. 9. 13:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Én "idősebb" pasi vagyok, és mégis mászkálok mezítláb a városban, a bevásárlóközpontban, csak mert jól esik. Nem nagyon kapok megjegyzéseket sem, kivéve kisgyerekektől, akik őszintén rám csodálkoznak néha. Szerintem fiatal lánytól még inkább elfogadott ez, bár engem az sem nagyon vágna földhöz, ha én valakit zavarnék ezzel. Letudnám azzal, hogy neki van valami baja, nem nekem. Nekem ebben nincs semmi különös. Nem bántok vele senkit, nem okozok közvetlen hátrányt sem. Akkor meg kinek mi köze hozzá?
2012. máj. 30. 11:19
 26/28 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2012. máj. 30. 19:08
 27/28 anonim ***** válasza:

ja, 25-ös ilyenben nekem is volt részem

parkban a kislány a kisfiúnak, nézd nincs rajta cipő, NÉZD NINCS RAJTA CIPŐ (fiút nem nagyon érdekelte)

2012. máj. 30. 19:28
 28/28 anonim ***** válasza:
#25 - 44 éves vagyok. (De kb. 4-et simán letagadhatok.) :D
2012. máj. 31. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!