Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok nektek ez "nem tetszene...

Lányok nektek ez "nem tetszene"/közömbös/bejön? Fiúk ti csináltatok-e már ilyet?

Figyelt kérdés

Viszonylag dús és egyenletes a szőr a mellkasomon, hasamon, szóval elöl. Meghagyva a természetes hosszára nem tetszik, mert igénytelennek érzem magam, illetve kipróbáltam már leborotválva is, de az sem volt az igazi. Most fél centisre lenyírtam mindenhol és így már jól érzem magam. Sportos testalkatú vagyok, fehér bőrű, sötét hajszínnel.

Tehát a kérdésem adott, plusz: Nem fura ez? Linkelnétek hasonlóan lenyírt férfifelsőtesteket? :D

Köszönöm. 25/F

2010. jún. 12. 15:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Linkelni nem tudok most hirtelen, de a pasim ugyan ezt csinalja es nekem nagyon bejon! a hosszu szort en is igenytelennek tartom es nekem nagyon nem tetszik. a volt baratomnak volt olyan, o abszolut nem foglalkozott vele, hosszu gondor szokesvoros szore volt.. emlitettem neki nem erdekelte. Az, hogy fel centisre lenyiratja valaki, mint pl Te, az nagyon tetszik :) apolt hatasa van es ha jobban erzed magad tole akkor csinald ezt :)
2010. jún. 12. 18:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2010. jún. 12. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!