Ha csináltatok tetoválást akkor anyum észrevenné?
kb ijet szeretnék: [link] vagyis ijen fajta betükkel és azzal a felirattal/angolul/ hogy életem az amerikaifoci és az latok de szépen megfogalmazva és ha meglátná nagyon haragudna?
15 éves lány vagyok.
Hát cicám, akkor költözz el egy messzi-messzi hideg államba, és ha jössz haza látogatóba, akkor csakis télen, anyud meg mehet bármikor. Nem fog gyanút fogni. (y)
Ennyire ne legyél buta, persze hogy észreveszi, aztán jól lesüvölti a fejed. Te meg gyűjthetsz lézerre, ha megbánnád a dolgot félúton. Ez egy igen hülye terv, inkább próbáld vele megbeszélni, mi is ezzel a gondja. 3 évet csak kibírsz, utána nem szólhat bele, max elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy hova mész meg miből élsz meg, ha kitenne netán az utcára. xD
Amúgy meg kicsit olyan börtöntetkó feelinges ez a szöveg, szerintem még gondold át egyszer, jól jön az a 3 év, arról nem beszélve, hogy még nőhetsz annyit, hogy elmásszon a tetkó és az ronda lesz.
Hidd el semmi károd nem lesz abból, ha még érleled a fejedben ezt a dolgot pár évig, nem szaladnak világgá a tetoválók nyugi. De nem ér annyit a dolog, hogy anyád csalódjon benned, jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!