Csináltatok már ilyet? Gáz?
Már a randizás topicba kiraktam, de nem kaptam megfelelő válaszokat, várom itt: (18/L)
Múltkor egy sráccal randiztam egy plázában, majd annak a parkjában, nagyon szép idő volt. Szoknya, felső, nájlonharisnya és egy nem túl kényelmes magassarkú cipő volt rajtam. Nem gondoltam, hogy ennyit fogunk menni és egy idő után nagyon megfájdult a lábam, ekkor még a plázában voltunk. Megkérdeztem a srácot, hogy zavarná-e, ha levenném a cipőmet, mert fáj benne a lábam és hát nem igazán támogatta az ötletet, sőt azt mondta, hogy ha leveszem akkor ott hagy. Később már a parkban sétáltunk, itt újra bepróbálkoztam, de megint csak azt mondta, hogy nehogy levegyem! Ez most tényleg ennyire ciki lenne? Más csinált már ilyet? Még én se sétáltam soha mezítláb/harisnyában egy plázában, sőt még parkban sem, de nem gondolom, hogy ennyire gázos lenne. Aki csinálta már annak mik a tapasztalatai?
Nem akarok ítélkezni mert a szükség néha törvényt bont, de azért nem tipikus első randis viselkedés, hogy valaki ledobja a cipőit a pláza vagy közpark kellős közepén :D Szóval ha fordítva belegondolok, hogy férjem anno az első randin a Duna-korzón megkérdezte volna, hogy ugye nem baj ha ledobja a csukáit, hááát, biztos nagyot néztem volna. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ha ez a 10. randin történik akkor egy jó buli, de az első randin még sokkoló lehet :D.
Én inkább azt mondanám, hogy üljünk le egy kicsit mert fáj a lábam, üljünk be egy moziba, kávézóba, bármi, amíg kipihegem magam. Sztem ez még az első randin is elfogadható, pláne mert nyilván a pasi miatt öltözik "teljes harci díszbe" az ember lánya.
LOL a pasi ultra gáz ....
Én a helyedben nem találkoznék vele újra kitudja a későbbiekben mit tiltana meg neked ...
Amúgy kedves kérdező te jól cselekedtél nem csináltál semmi rosszat :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!