Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csináltatok már ilyet? Gáz?

Csináltatok már ilyet? Gáz?

Figyelt kérdés

Már a randizás topicba kiraktam, de nem kaptam megfelelő válaszokat, várom itt: (18/L)

Múltkor egy sráccal randiztam egy plázában, majd annak a parkjában, nagyon szép idő volt. Szoknya, felső, nájlonharisnya és egy nem túl kényelmes magassarkú cipő volt rajtam. Nem gondoltam, hogy ennyit fogunk menni és egy idő után nagyon megfájdult a lábam, ekkor még a plázában voltunk. Megkérdeztem a srácot, hogy zavarná-e, ha levenném a cipőmet, mert fáj benne a lábam és hát nem igazán támogatta az ötletet, sőt azt mondta, hogy ha leveszem akkor ott hagy. Később már a parkban sétáltunk, itt újra bepróbálkoztam, de megint csak azt mondta, hogy nehogy levegyem! Ez most tényleg ennyire ciki lenne? Más csinált már ilyet? Még én se sétáltam soha mezítláb/harisnyában egy plázában, sőt még parkban sem, de nem gondolom, hogy ennyire gázos lenne. Aki csinálta már annak mik a tapasztalatai?

2012. ápr. 4. 15:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Amúgy egyeltalán nem gáz..:) (Előző voltam)
2012. ápr. 4. 16:33
 12/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz.
2012. ápr. 4. 17:20
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
ez a pasi nagyon gáz..
2012. ápr. 4. 18:13
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én csakazértis levettem volna, és azzal vágtam volna fejbe azt a h*lyegyereket.
2012. ápr. 4. 19:21
 15/28 anonim ***** válasza:
Én már mászkáltam úgy, nem volt gáz nekem. Akinek meg nem tetszik ne nézzen rám, na... :D Ha pedig a srácnak nem tetszik a dolog, inkább hagyd a fenébe!
2012. ápr. 4. 20:05
 16/28 anonim ***** válasza:
Ez a srác nincs tekintettel a női nemre! Én lazán levettem volna a cipőmet (mellé még be is szóltam volna neki), ki ő, hogy nekem parancsolgasson /tiltson dolgokat? Bírom ezeket a nudlifejű idiótákat, mit tudják, mit jelent szenvedni azokban a magassarkú cipőkben,csak azért, hogy tetszünk nekik? Ők tuti nem tennék meg a kedvünkért!
2012. ápr. 4. 20:09
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan egyet értek az elsővel a gyerek volt a gáz. Rossz bunkó paraszt és ezt fiúként mondom.
2012. ápr. 4. 20:39
 18/28 anonim ***** válasza:
71%

Nem akarok ítélkezni mert a szükség néha törvényt bont, de azért nem tipikus első randis viselkedés, hogy valaki ledobja a cipőit a pláza vagy közpark kellős közepén :D Szóval ha fordítva belegondolok, hogy férjem anno az első randin a Duna-korzón megkérdezte volna, hogy ugye nem baj ha ledobja a csukáit, hááát, biztos nagyot néztem volna. Szóval csak azt akarom mondani, hogy ha ez a 10. randin történik akkor egy jó buli, de az első randin még sokkoló lehet :D.

Én inkább azt mondanám, hogy üljünk le egy kicsit mert fáj a lábam, üljünk be egy moziba, kávézóba, bármi, amíg kipihegem magam. Sztem ez még az első randin is elfogadható, pláne mert nyilván a pasi miatt öltözik "teljes harci díszbe" az ember lánya.

2012. ápr. 4. 21:26
 19/28 anonim ***** válasza:

LOL a pasi ultra gáz ....

Én a helyedben nem találkoznék vele újra kitudja a későbbiekben mit tiltana meg neked ...

Amúgy kedves kérdező te jól cselekedtél nem csináltál semmi rosszat :) :)

2012. ápr. 5. 10:08
 20/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de tényleg rájöttem már, hogy a pasi gáz, a kérdés az, hogy valaki közületek mászott-e már végig harisnyásan plázán/parkon/egyéb nyilvános helyen, vagy esetleg látott-e valakit aki ezt tette? És ha igen: mi volt az emberek reakciója?
2012. ápr. 5. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!